Lovz.nl

9.6/10

Annette Stelwagen

Fijn bedrijf! Snelle levering en een paar dagen later ook nog een heel leuk felicitatie kaartje van lovz! Wij zijn super blij met ons geboortekaartje!

Makkelijk programma om een kaartje op maat te maken!

Saryke

Mooie kaartjes en goede service. We zijn goed en snel geholpen om het kaartje dat we mooi vonden precies naar onze wensen te laten omvormen.

Mariëlle Voncken

Op een vrij makkelijke manier leuke kaart kunnen bestellen voor ons feest ! keuze genoeg.

als je proefdruk bestelt, krijg je alle papiersoorten wat je eventueel kunt bestellen erbij, en alle kleuren enveloppen.

nee

Femke

Wij zijn heel blij met onze trouwkaart!
De kaart voldoet aan onze verwachtingen, werd snel geleverd en heeft een prachtige kwaliteit!
Erg leuk dat wij ook thuis een persoonlijke...
Wij zijn heel blij met onze trouwkaart!
Erg leuk dat wij ook thuis een persoonlijke felicitatiekaart ontvingen per post.

Snelle levering, mooie kwaliteit!

NVT

Esther van der Haar

Wij hebben onze trouwkaarten via Lovz.nl.

Erg fijn dat je veel zelf kan aanpassen hoe de kaart er uit moet komen te zien.
Tijdens de proefzending voorbeelden van alle papiersoorten en kleuren enveloppen
Leuk om na de bestelling...
Erg fijn dat je veel zelf kan aanpassen hoe de kaart er uit moet komen te zien.
Leuk om na de bestelling nog een kaartje te ontvangen met een gelukwens.

Opslaan van een bestand kan wat duidelijker, het overschrijven valt niet erg op, waardoor het snel verkeerd kan gaan.

Inge De Bruijn

Super bedrijf, echt leuke kaartjes, aanrader!!!

Hoge kwaliteit, goede en snelle service, medewerkers zijn behulpzaam en attent

Nvt

Evelien

Ik zou LOVZ zeker aanraden. Klantvriendelijk en een snelle service. Zelfs een persoonlijke felicitatie door de brievenbus ontvangen.

Persoonlijke benadering en snelle service

Yvet Riethorst

Snelle levering en een mooie geboortekaart naar eigen invulling!

Lilian Overweg

Geboortekaartje besteld voor ons tweede zoontje.

Veel aanbod in verschillende kaartjes en veel opties om die geheel naar eigen wens in te vullen

Als men een proefdruk bij jullie besteld bijvoorbeeld een kortingscode meesturen als men besluit om uiteindelijk te kiezen voor een kaartje van Lovz. Veel andere sites maken gebruik van een klein... Als men een proefdruk bij jullie besteld bijvoorbeeld een kortingscode meesturen als men besluit om uiteindelijk te kiezen voor een kaartje van Lovz. Veel andere sites maken gebruik van een klein (baby) presentje of kortingscode is mijn ervaring.

Hester

Leuke geboortekaartjes die gemakkelijk naar eigen wens aan te passen zijn. We zijn goed geholpen en de levering was snel. Een klantvriendelijk bedrijf die we iedereen zouden aanraden!