Lovz.nl

9.6/10

JW Ruiter

Zeer snel bezorgd en mooie kaarten!

Super snel geleverd . Programma werkte goed om je eigen kaart te maken.

Alles was goed

Sofie

Ik ben zeer tevreden over Lovz.nl. Ik heb meermaals een proefdruk laten versturen en deze waren steeds in goede kwaliteit. Toen er toch één proefdruk niet was aangekomen, heb ik contact opgenomen... Ik ben zeer tevreden over Lovz.nl. Ik heb meermaals een proefdruk laten versturen en deze waren steeds in goede kwaliteit. Toen er toch één proefdruk niet was aangekomen, heb ik contact opgenomen met Lovz.nl. Zij hebben mij snel geantwoord en kosteloos een nieuwe proefdruk verstuurd. De effectieve bestelling van de geboortekaartjes werd ook tijdig geleverd zoals vermeld op de site.

- goede kwaliteit
- tijdige levering
- snelle respons op vragen die gesteld worden

Marlou van IJzendoorn

Veel keuze, goede service!

Goede service! Leuk om na de bestelling nog een persoonlijk kaartje te ontvangen.

Het oude ontwerpprogramma was vele malen gebruiksvriendelijker dan het nieuwe. Toen ik de foto op het kaartje nog wilde vervangen, heb ik het ongeveer helemaal opnieuw moeten maken, omdat ik de foto... Het oude ontwerpprogramma was vele malen gebruiksvriendelijker dan het nieuwe. Toen ik de foto op het kaartje nog wilde vervangen, heb ik het ongeveer helemaal opnieuw moeten maken, omdat ik de foto niet meteen kon selecteren. Het is dat ik persé deze kaart wilde, anders had ik het opgegeven!

Marina Verduyn

Wat een fijn bedrijf en een makkelijke website, ik heb onze trouwkaart op de website gemaakt en de eerste proefdruk besteld daar was ik niet heel blij mee. Maar ik heb naar het bedrijf gebeld en... Wat een fijn bedrijf en een makkelijke website, ik heb onze trouwkaart op de website gemaakt en de eerste proefdruk besteld daar was ik niet heel blij mee. Maar ik heb naar het bedrijf gebeld en zij hebben wat aanpassingen gedaan, proefdruk opgestuurd en ik was er super blij mee!! Top Services!! Gelijk al mn kaarten besteld. En gisteren kregen we nog een geschreven kaart binnen als dank. Heel verrast want waar vind je dat nog het persoonlijk stukje. Ik raad iedereen deze site aan. Top ga zo door? Gr. Marina

Ter Telgte

Positief. Bij vragen kreeg ik snel een reactie en ook dachten ze goed mee

Leuke ontwerpen
Persoonlijk maken
Snel reactie en levertijd

V

Super leuke site, wij hebben het geboorte kaartje er zelf op ontworpen!
Eenvoudig, waardoor je een uniek kaartje kan maken.

Snelle levering! Eerst een proefdruk besteld. En toen we de kaart definitief besteld hadden kregen we een persoonlijke kaart om ons te feliciteren met de geboorte van onze zoon!

Petra Celissen

Zeer snelle levering. En goede kwaliteit. Ook heel veel keus in papiersoort en enveloppen.

Geen verbeterpunten

Bouter

Ruime keuze aan voorbeelden en teksten , ook makkelijk met eigen tekst te bewerken

Sabiene ter Burg

Een groot assortiment aan leuke en originele kaartjes. De opties om het kaartje naar eigen smaak te pimpen lijken vrijwel onbeperkt.

Bestellen van losse enveloppen.

Niki

Een originele trouwkaart nog persoonlijker gemaakt door middel van kleine aanpassingen op het reeds bestaande ontwerp van lovz.

Breed assortiment met mooie en originele kaarten. Daarnaast zijn alle kaarten makkelijk naar eigen wens aan te passen. Snelle service en klantvriendelijke benadering. Proefkaart tegen een... Breed assortiment met mooie en originele kaarten. Daarnaast zijn alle kaarten makkelijk naar eigen wens aan te passen. Snelle service en klantvriendelijke benadering. Proefkaart tegen een gereduceerde prijs kunnen bestellen. Duidelijke voorbeelden meegestuurd gekregen van de verschillende papiersoorten en envelop kleuren.

Nee, wij zijn op alle punten zeer tevreden over lovz.nl.