Lovz.nl

9.6/10

J. Hakkert

Goed, gebeld voor informatie, wordt goed geholpen.

ruime keus aan voorbeeldkaarten

Misschien nog iets duidelijker uitleg bij maken van een kaart.

Zwarts

Behulpzaam en goed georganiseerd. Snelle service en kwalitatief goed en mooi.

Snelle service. Kwalitatief goed.

Hugens

Ik bestelde hier de geboortekaartjes voor ons zoontje. Heb zelf eentje samengesteld en na een aantal proefdrukken hadden we alles klaar en was het wachten op de geboorte voor de laatste... Ik bestelde hier de geboortekaartjes voor ons zoontje. Heb zelf eentje samengesteld en na een aantal proefdrukken hadden we alles klaar en was het wachten op de geboorte voor de laatste aanpassingen. Toen het zover was, voegde ik de datum en het gewicht, lengte en uur toe van ons zoontje en bestelde. Uiteindelijk toegekomen en alleen onze datum was aangepast maar de rest niet. Dit valt blijkbaar niet onder jullie garantie en ik zou een nieuwe bestelling kunnen plaatsen met korting. Hebben we niet gedaan.

Ja kan het meeste zelf aanpassen.

Meer overzicht of functies die ervoor zorgen dat je zeker bent dat het kaartje helemaal klopt.

Jenny

Lovz.nl is een heel fijn bedrijf om (trouw)kaarten te maken en bestellen. Je kan zelf een kaart maken in je eigen stijl. De proefdruk kaart was snel binnen en de gehele bestel was ook binnen 1 dag... Lovz.nl is een heel fijn bedrijf om (trouw)kaarten te maken en bestellen. Je kan zelf een kaart maken in je eigen stijl. De proefdruk kaart was snel binnen en de gehele bestel was ook binnen 1 dag binnen.
TOP

Dat je geheel zelf een kaart kan maken

Nee, geen verbeterpunten of tips

Rick

Super! Ontwerpmogelijkheden zijn goed en makkelijk, maar zou nog verder uitgebreid kunnen worden. Wel snelle levering met juiste kwaliteit.

Als bedrijf en kaartje erachteraan sturen om te feliciteren. Werd gewaardeerd.

Ontwerp mogelijkheden verder uitbreiden. en gebruikers gemak met eigen afbeeldingen invoegen.

MaJanna Leather

Super mooie en overzichtelijke website, erg prettig om te kijken / shoppen!

Zeer snelle levering
Bij proefdruk gratis kleurstaaltjes van al het papier/enveloppen, zodat achteraf nog gekozen kan worden.
Goedkoop in prijs
Perfecte kwaliteit papier en...
Zeer snelle levering
Goedkoop in prijs
Perfecte kwaliteit papier en druk
Goede klantenservice die ook meedenkt

Yvonne Bohny

Fijne website, hippe kaarten, duidelijke communicatie. Erg tevreden dus!

Het persoonlijke kaartje is erg leuk en handig dat je bij een proefdruk de verschillende papiersoorten en enveloppen kunt zien.

Vicky

Top! Onze trouwkaartjes zijn super mooi geworden en het regent complimenten. Heb de site dan ook al aan 2 andere personen aanbevolen!

Snelle service, net dat beetje extra doen voor de klant (wij kregen een kaart om ons te feliciteren met het huwelijk)

Anke De Jongh

Wij zijn ontzettend positief over LOVZ.nl ! ! ! In voorbereiding op de geboorte van ons zoontje, maakte ik een geboortekaartje op hun website. Toen ons zoontje op 10-02-‘18 geboren werd, hoefde ik... Wij zijn ontzettend positief over LOVZ.nl ! ! ! In voorbereiding op de geboorte van ons zoontje, maakte ik een geboortekaartje op hun website. Toen ons zoontje op 10-02-‘18 geboren werd, hoefde ik enkel nog de geboortedatum-, de tijd en het gewicht in te vullen op het geboortekaartje om het vervolgens te kunnen bestellen. Ik bestelde onze geboortekaartjes overdag en ontving ze de volgende dag al! Mooi en zorgvuldig ingepakt, de bestelling helemaal kloppend. Wij zijn helemaal blij!

Effectief-, professioneel-, en warm: Wij ontvingen in de kraamweek nog een kaartje van LOVZ.nl waarin alle medewerkers ons met een handgeschreven berichtje feliciteerden met de geboorte van ons... Effectief-, professioneel-, en warm: Wij ontvingen in de kraamweek nog een kaartje van LOVZ.nl waarin alle medewerkers ons met een handgeschreven berichtje feliciteerden met de geboorte van ons zoontje, en onze oudste kinderen met de geboorte van hun broertje!

S

Super mooie kaartjes! Gister besteld en vandaag al in huis! Erg tevreden!? Allereerst een proefdruk besteld en met alle proefstaaltjes erbij weet je precies wat je kunt verwachten! Als ik nog eens... Super mooie kaartjes! Gister besteld en vandaag al in huis! Erg tevreden!? Allereerst een proefdruk besteld en met alle proefstaaltjes erbij weet je precies wat je kunt verwachten! Als ik nog eens kaartjes nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Thanks Lovz!?

Handig voor mensen die twijfelen dat je een gratis proefdruk kunt bestellen en staaltjes erbij krijgt van alle mogelijke soorten.