Lovz.nl

9.6/10

Michelle Geraerts

Super leuke kaarten en service.
Nadat wij onze bruiloft kaarten hadden gemaakt, hebben wij ook nog een kaartje van het LOVZ team gekregen met een felicitatie voor onze bruiloft.

Mooie en hippe kaarten.
Goede kwaliteit van papiersoorten
Goede kwaliteit van enveloppen.
Het programma om de kaarten te maken is zeer gebruiksvriendelijk.

Proefdruk wellicht gratis op te vragen.

Liesbeth Kuijt

Het kaartje is geworden zoals gehoopt! Heel tevreden met het resultaat! Bedankt!!

M. Geertsma

Mooie kaartjes en snelle levering.

M. De Zeeuw

Wat een goede service zeg.
De geboortekaartjes van onze dochter werden zeer snel bezorgd en zagen er erg mooi uit!
Naderhand hebben we ook een persoonlijk (handgeschreven!) kaartje...
Wat een goede service zeg.
Naderhand hebben we ook een persoonlijk (handgeschreven!) kaartje ontvangen om ons én onze zoon te feliciteren met de geboorte van onze dochter. Dit vond ik een erg lief en mooi detail..heel attent van zo'n bedrijf! Kortom super!

Snelle bezorging
Zeer vriendelijk

M

Super service! Kaarten worden erg snel en zorgvuldig verstuurd.
Na de bestelling een felicitatie kaartje krijgen voor onze aankomende bruiloft. Geweldig!

X. Chorus

Veel leuke ontwerpen om uit te kiezen en ook nog aan te passen naar eigen smaak! Het kaartje is precies zo geworden als op het scherm, hele goede ervaring!

Bestaande ontwerpen aan te passen, snelle levering, voor €1 proefdruk.

Korting toepassen bij verzenden van groot aantal kaarten, prijs per kaart bij direct verzenden vrij duur.

G. Timmer

Geboortekaartjes besteld

Zeer snelle levering.
Ondanks de kerstdagen toch onze kaartjes de volgende dag in huis! Top!

Roxanne Oomens

Proefdrukken goedkoop en snel binnen, dat was al erg prettig!
Bestelde geboortekaartjes waren nog sneller binnen en helemaal naar wens.
Fijne en gebruiksvriendelijke site, lief...
Proefdrukken goedkoop en snel binnen, dat was al erg prettig!
Bestelde geboortekaartjes waren nog sneller binnen en helemaal naar wens.
Fijne en gebruiksvriendelijke site, lief felictatie kaartje gekregen een paar dagen na de bestelling.

Hele snelle levering

Aanbieden extra spellingcontrole te doen. Evt hints voor bijv extra fijne feestdagen erop te laten drukken rond kerst.
Postzegel service, die er alvast opplakken of bijleveren.

c. Moens

Snelle levering, mooie kwaliteit en super goede service! Prachtige kaartjes, op mooi papier

snelle communicatie, leuk persoonlijk kaartje wat we ontvingen na geboorte van onze dochter

Het opslaan van het bewerkte kaartje gaat soms niet makkelijk.

Kelly

Wij hebben een hele goeie ervaring met Lovz!
Wij hebben een hele goeie ervaring met Lovz!
Een aantal proefdrukken besteld van onze trouwkaart, uiteindelijk helemaal tevreden dus een bestelling geplaatst. Toen kwamen de kaarten en stond de tekst niet recht, door onze eigen schuld en het niet gezien na een kleine aanpassing. Een mailtje gestuurd en kreeg gelijk een reactie waarin stond dat ik het inderdaad zo besteld had maar dat ze dat hadden moeten zien en we kosteloos de kaarten opnieuw kregen en ze zouden er zelf voor zorgen dat de tekst recht stond. Hoe super is dat! Een dag later hadden we al nieuwe kaarten en waren we echt super blij!!

De klantenservice verdiend een dikke 10!!