Wij hebben het geboortekaartje van ons zoontje Vince bij Lovz besteld en zijn zeer tevreden met de service en de kaart die wij besteld hebben. Ook zijn ze heel snel binnen.
Het bedrijf denkt goed mee, ik had gemailt met de klantenservice, ik wilde graag het klokje op de tijd hebben dat ons zoontje geboren was, dit heeft lisette voor ons gedaan. Ze heeft ons super snel...
Duidelijke website, veel keuze, veel mogelijkheden om zelf iets te ontwerpen, mooie kwaliteit van de kaartjes, goede service.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Persoonlijk
Duidelijke website
Goede service
Ik heb een kaartje gepersonaliseerd, maar de bestaande kleuren overgenomen (goud op peach-roze). Helaas is het goud nauwelijks leesbaar. Misschien een tip om dit risico er bij te vermelden om...
Fijne ervaring met Lovz. Vragen werden vrij snel beantwoord en bieden goede service
Hebben mij goed op weg geholpen toen ik een wens had maar dit nog niet mogelijk was. Hebben voor een alternatief gezorgd!
Website werkt fijn.
Fijn, professioneel.
Unieke kaarten en blijft zich vernieuwen.
Zeer tevreden!
Fijne en duidelijke site
Tot later op de dag Verzending aanbieden
Snelle levering en makkelijk ontwerpen.
Leuk was het persoonlijke geboorte kaartje van lovz achteraf
Bij de test kaartjes graag vermelden wel papier het is
Geboortekaartjes gemaakt en besteld. Aantrekkelijke gebruiksvriendelijke website. Prima service met persoonlijk karakter.
Website en service.
prijs.
Leuk dat je zelf het geboortekaartje helemaal kan aanpassen/maken hoe je wilt! We kregen eerst de verkeerde kleur enveloppen geleverd wat later goed opgelost is. Je moest wel eerst de nieuwe order...
Fijn dat je het kaartje zelf kan maken en aanpassen.
De site om aan te passen werkt niet goed op tablet en iPhone. Via de laptop moeten doen.
Wanneer er iets verkeerds geleverd wordt is het netjes als klant niet dubbel hoeft te betalen.