Na telefonisch contact begrepen dat ik mijn product 2 weken kon uitproberen. Wel jammer dat ik niet het product gelijk kon bestellen en dat ik dat alsnog via de website moest doen.
Wil
Mijn ervaring is te weinig om er iets zinnigs van te kunnen zeggen Maar tot zo ver goed.
Fantastische afwerking, mooi op tijd en we hebben succes. Vader 106 jaar slechthorend maar met deze telefoon ging er een wereld voor hem open. Bedankt.
Prima, snelle levering. Dit was de 1e verder nog geen ervaring met Low Vision
Wim veldhuizen
Ik heb een heren horloge gekocht op de beurs in Utrecht met stem , die bevald prima netjes geholpen maar het was zoo druk op de zie zoo beurs, dat het met de verkoop iets moeilijker...Ik heb een heren horloge gekocht op de beurs in Utrecht met stem , die bevald prima netjes geholpen maar het was zoo druk op de zie zoo beurs, dat het met de verkoop iets moeilijker ging maar ik ben er zeer tevreden over het bedrijf
Ik heb per ongelijk mij, uit geschreven maar dat is niet de bedoeling.
Perfect
Peter
Levering conform afspraak.
Prima, snelle levering.
Goed onthaald geweest aan telefoon. Vind het echter spijtig dat er géén winkels zijn, waar we de goederen kunnen zien.