Helemaal top goede serves overzichtelijke site dus ja wat wil je nog meer gewoon top
Roelof
Goede ervaring. Informatie per telefoon gevraagd, kundig afgewikkeld. Geen problemen, goed verpakt op tijd aangekomen.
Staande led lamp besteld. Kreeg telefonisch te horen dat je bij deze lamp kon kiezen voor de warmte kleur van het licht. In de praktijk bleek hij alleen wit licht te geven wat in mijn geval ook de...Staande led lamp besteld. Kreeg telefonisch te horen dat je bij deze lamp kon kiezen voor de warmte kleur van het licht. In de praktijk bleek hij alleen wit licht te geven wat in mijn geval ook de bedoeling was maar klopte niet met de voorlichting, wel heel vriendelijk
C de jager
Keurig netjes en zeer correct geholpen Alleen staat er op de rekening een herenhorloge ipv een unisex horloge
Henri
Mooie website. Makkelijk en snelle levering
Goede snelle levering van de loep voor mijn moeder. Mijn moeder begreep alleen niet hoe het werkte omdat er geen gebruiksaanwijzing bij zat (ze is 88). Het gaat om zo'n kleine uitschuifbare...Goede snelle levering van de loep voor mijn moeder. Mijn moeder begreep alleen niet hoe het werkte omdat er geen gebruiksaanwijzing bij zat (ze is 88). Het gaat om zo'n kleine uitschuifbare loep met een lichtje.
Eerste keer iets besteld en dat ging goed.
De website was goed toegankelijk en ik heb mijn product snel ontvangen.