Mary Quist

Had niet voldoende informatie. Hierdoor verkeerde product besteld.
Na telefonisch contact, zou ik worden teruggebeld, maar ik heb niets meer vernomen.
Product meteen teruggestuurd....
Had niet voldoende informatie. Hierdoor verkeerde product besteld.
Product meteen teruggestuurd. Dus nu geen product, wel 2x verzendkosten van €5--
Dus niet blij!

Beste mevrouw Quist,
Beste mevrouw Quist,
Wij betreuren uw reactie omtrent onze service. Het klopt dat de verzendkosten voor uw eigen rekening zijn. Wij vragen ons echter wel af welke informatie niet op onze webshop aanwezig is. U mag ons hierover bellen op 085-9021826 of per mail naar info@lowvisionshop.nl.

T.Frieswijk

Vlotte service, specifieke producten voor slechtzienden en blinden.
Vlotte service, specifieke producten voor slechtzienden en blinden.
Ik heb een grootletter toetsenbord gekocht en helaas was er geen nadere beschrijving bij gezien het feit dat sommige toets opschriften afweken van de standaard toets benamingen.
Zo heb ik moeten bellen over de vraag hoe ik het euro teken kan maken en ook toets benamingen als PS, SL en PB zijn af tov een standaard toetsenbordwijkend.
Het toetsenborg heeft verder een erg kort aansluitsnoer wat ik heb moeten verlengen.
Verder voldoet het wel aan de verwachtingen.

Ruim assortiment voor slechtzienden

Prima hulp gekregen.

Dijk-Vogel

Niet tevreden over het geleverde product . Kan hier niet mee lezen . Wil het eigenlijk terugsturen

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Jammer dat het geleverde product niet aan de eisen voldoet. Dit kan echter verkeren, en uiteraard mag u het product retourneren en eventueel omruilen voor iets anders. U mag ons hierover bellen op 085-9021826 of mailen naar info@lowvisionshop.nl.
Low Vision Shop

Alles is zeer goed verlopen ,bestelling is snel thuis , mijn vader is zeer tevreden ook over de spraakklok .

Prima, bestelde artikel was er heel snel en netjes verpakt.

Niet de bril kleur gekregen die ik had besteld. ( ipv een bruin montuur heb ik een zwart montuur ontvangen) Wel een prima bril.

Beste mevrouw,
Wij vragen ons af welke bril u dacht te hebben besteld. De Cocoons brillen hebben standaard een zwart montuur en er zijn geen andere monturen verkrijgbaar.
We zijn in ieder...
Beste mevrouw,
We zijn in ieder geval blij dat u alsnog tevreden met de bril.