Wij hadden een spoed bestelling en deze is keurig afgehandeld via pakketpost in plaats van gewoon briefpost, zodat ik mijn bestelling nog voor de vakantie binnen had
Goossen
Ik had het pakket besteld en zou het op vrijdag ontvangen maar blijkbaar is er daar iets mis gegaan en zou ik het op zaterdag krijgen Hierover mails gestuurd omdat ik het op vrijdag nodig had...Ik had het pakket besteld en zou het op vrijdag ontvangen maar blijkbaar is er daar iets mis gegaan en zou ik het op zaterdag krijgen Hierover mails gestuurd omdat ik het op vrijdag nodig had maar kon niet meer adres wijzigen pakketje was al weg eb schreven ze had dan gebeld ja dat hadden zij ook kunnen dien als je met je klant meedenkt Dus nu met de gebakken peren en een maand kisten voor niets
Geweldig
A.H. Cleven
Alleen maar zeer positieve evaringen.
Goede website, daardoor kan je makkelijk vinden wat je zoekt. Bij telefonische vragen wordt je goed geholpen. alleen maar lof !!
U vraagt zelf om mijn ervaring, maar ik heb u al laten weten dat ik de hele morgen tot 1 uur heb zitten wachten omdat geen enkele indicatie van tijd van bezorging heb gekregen van PostNL. u zegt...U vraagt zelf om mijn ervaring, maar ik heb u al laten weten dat ik de hele morgen tot 1 uur heb zitten wachten omdat geen enkele indicatie van tijd van bezorging heb gekregen van PostNL. u zegt dat u er niets aan kunt doen, maar ik heb juist vantevoren gevraagd of er een tijdsindicatie wordt gegeven! U vertelde toen dat ik dat zou horen van PostNL. U kunt er dan niets aan doen, maar ik zat ermee en baalde ervan. maakte kennismaking met uw bedrijf toch onaangenaam. had dan gezegd wij weten ook niet hoe laat het wordt bezorgd, want Post NL doet ook maar wat.
Helaas was het bestelde klokje defect. Wordt morgen teruggestuurd en dan afwachten wanneer we een nieuwe ontvangen en of deze wel werkt