Snelle levering, het product viel een beetje tegen maar ook dit werd snel en keurig opgelost
J. Lammers
Bij de zoektocht naar een lees-ondersteuning kwamen we uit bij deze leverancier. Duidelijke informatie op de site; goede beschrijving. Product voldoet aan de verwachting. Helaas moesten we wel...Bij de zoektocht naar een lees-ondersteuning kwamen we uit bij deze leverancier. Duidelijke informatie op de site; goede beschrijving. Product voldoet aan de verwachting. Helaas moesten we wel navragen wanneer het product geleverd zou worden; het bleek dat de order "door onbekende oorzaak" was blijven liggen. Vandaar de lage score bij "snelheid levering". Op de vraag werd vriendelijk en adequaat gereageerd. Vandaar het eindoordeel.
Zeer snelle levering. Goed te volgen via Post-Nl. Wel jammer dat ik daarna naar een juwelier moest om in te laten korten. Heb er nu maar een lederen bandje van gemaakt.
Alles was ok en snel!
G.L.P. de Bruin
Slechts eenmaal iets besteld.
Uitstekend!
Ruud
Uitlevering om onbekende reden vertraagd maar wel goed opgelost