Anoniem tevreden koper

Wij hebben onze bestelling ontvangen het was perfect verpakt en door ons oudere heel makkelijk in elkaar te zetten.

M. Kuijs van Opzeeland

Niets ontvangen

Reactie Low Vision Shop:

Goedemiddag, helaas is door onbekende oorzaak uw bestelling blijven liggen. Wij sturen vandaag de wekker alsnog naar u toe, dan ontvangt u deze morgen. Excuses voor het ongemak.
met vriendelijke...
met vriendelijke groet,
Sebastiaan Brakxhoofde

Zeer vriendelijk geholpen aan telefoon.

De website was overzichtelijk, de levering adequaat en het product naar behoren. Alleen de handleiding voor dit product voor mensen met een visuele handicap was gedrukt in erg kleine lettertjes in... De website was overzichtelijk, de levering adequaat en het product naar behoren. Alleen de handleiding voor dit product voor mensen met een visuele handicap was gedrukt in erg kleine lettertjes in een erg kleine handleiding. Onbegrijpelijk..

Zeer duidelijke website.
Levering binnen een dag, wat een service!
Tot de volgende keer!

ann durnez

Heel goede ervaring. Heb er twee keer kort na elkaar een bestelling gedaan, en alles werd heel snel en in perfecte staat geleverd. Er was zelfs 's avond iemand bereikbaar per mail om meer uitleg te... Heel goede ervaring. Heb er twee keer kort na elkaar een bestelling gedaan, en alles werd heel snel en in perfecte staat geleverd. Er was zelfs 's avond iemand bereikbaar per mail om meer uitleg te geven. Een echte aanrader.

Een goed bedrijf.
Echter de product specificaties op de site zijn niet altijd correct waardoor je iets besteld dat je niet wilt hebben.

Ik bestelde afgelopen vrijdag een horloge. Ik probeerde eerst met achteraf betaling. Dat kon niet. Dat vind ik als klant niet goed. Het horloge wordt (als het goed is) vandaag (donderdag) pas... Ik bestelde afgelopen vrijdag een horloge. Ik probeerde eerst met achteraf betaling. Dat kon niet. Dat vind ik als klant niet goed. Het horloge wordt (als het goed is) vandaag (donderdag) pas afgeleverd. Ik had vrijdag het geld al overgemaakt, dus dat heeft te lang geduurd.