Arnoud

Goede producten en vooral top service

P.J. van Kasteren

Goed bedrijf

Douwe Schipper

Geweldig bedrijf

N.M. Chateau

Ik heb 25 maart 2020 een bestelling gedaan van een druppelbril. Deze is nog steeds niet binnen. Nu kan er ten tijde van corona vertraging optreden maar dan verwacht ik wel iets te horen daarover. De... Ik heb 25 maart 2020 een bestelling gedaan van een druppelbril. Deze is nog steeds niet binnen. Nu kan er ten tijde van corona vertraging optreden maar dan verwacht ik wel iets te horen daarover. De bril is nog niet binnen en ik heb geen idee hoe lang het nog mag duren voor hij geleverd wordt.

Reactie Low Vision Shop:

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Op 27 maart hebben wij u een mail gestuurd waarin wij aangeven dat de druppelbril in de loop van deze week geleverd zou worden. Vermoedelijk is dit e-mail in de spam terecht gekomen. De druppelbril is afgelopen maandag naar u toegestuurd. U zou een Track & Trace link ontvangen moeten hebben. Wij hebben u zojuist de Track & Trace link nogmaals toegestuurd.
Low Vision Shop

D.J. Jordaan-0uwendijk

Anne Alkema

Sneller gaat niet

Voor de eerste keer besteld maar zeer tevreden

Inge Wisselink, namens mijn moeder Elly Wisselink die geen internet heeft

Het is ontzettend ingewikkeld om de producten te vinden en dan ben ik nog niet eens slechtziend! Vervolgens betaal ik zoveel verzendkosten als de kosten van het product zijn. Dat zou echt anders... Het is ontzettend ingewikkeld om de producten te vinden en dan ben ik nog niet eens slechtziend! Vervolgens betaal ik zoveel verzendkosten als de kosten van het product zijn. Dat zou echt anders moeten: verkooppunten zouden toch mogelijk moeten zijn.

Reactie Low Vision Shop:

Beste,
Bovenin op de website heeft u een zoekvenster waar u eenvoudig uw product kan zoeken.
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om deze op categorieën te zoeken.
Omdat het...
Beste,
Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om deze op categorieën te zoeken.
Omdat het specifieke producten zijn is het lastig om verkooppunten hiervoor te vinden. Echter zijn er zeker winkels die dergelijke producten aanbieden, al zullen deze normaal gesproken op bestelling leveren waarbij u alsnog verzendkosten betaald. U kunt deze verkooppunten hier vinden: https://slechtziend.nl/verkooppunten/
Low Vision Shop