Ik heb een horloge gekocht. Eigenlijk vond ik het jammer dat het bij levering niet op de goede tijd stond. Vind ik niet zo klant-vriendelijk.
Verder vond ik de telefonische benadering niet zo...
Verder vond ik de telefonische benadering niet zo geweldig. Wanneer je zegt dat het artikel van te voren moet worden betaald kan dat de suggestie wekken dat je de klant niet helemaal vertrouwt.

Positieve punten:
snelle levering, toegankelijkheid van website was prima, hetzelfde geldt voor het bestelgemak.

Reactie Low Vision Shop:

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Ik kan mij voorstellen dat u liever had dat het horloge was ingesteld. Maar aangezien er behoorlijk veel horloges worden verkocht hebben wij op dit moment helaas niet de capaciteit om alle horloges in te stellen. Maar dit is zeker een kwestie die wij meenemen voor de toekomst.
Wat betreft de vooruitbetaling: u heeft, wanneer u zelf de bestelling plaatst, ook de mogelijkheid om te kiezen voor achteraf betalen. Het is dus niet verplicht om de bestelling vooruit te betalen.
Low Vision Shop

Makkelijk contact en goede service en klantvriendelijk oplossingsgericht.

Onlangs de druppelbril gekocht

Veel handige artikelen voor slechtzienden en heel snelle levering

M.M. Wiersma-Kroegman

Het bestelde keurig op de afgesproken tijd geleverd!

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad heb ik op internet een sprekend horloge besteld. Slechtziende broer is dolgelukkig. De ervaring leert dat een leren band snel kapot is dus hij heeft er... Na eerst telefonisch contact te hebben gehad heb ik op internet een sprekend horloge besteld. Slechtziende broer is dolgelukkig. De ervaring leert dat een leren band snel kapot is dus hij heeft er een metalen band om laten zetten. De bestelling kwam vlot af en werd 's avonds afgeleverd. Dit was mijn eerste bestelling op internet hulde voor jullie site.

Noort

Goed product.
Zeer snelle levering.

Cees

Prima geregeld. Snelle levering.

100% perfect. Hulp n.a.v. vraag naar een bepaald artikel wat niet in de “winkel” stond, snel beantwoord.
Na bestellen volgende dag geleverd. Prima dus. Ik geef een 10.