Low Vision heeft een ongelooflijk assortiment. Niet alleen voor slechtzienden, maar ook voor mensen die last hebben van hun geheugen. De verzending is snel, goed-verpakt en de prijzen zijn ook...Low Vision heeft een ongelooflijk assortiment. Niet alleen voor slechtzienden, maar ook voor mensen die last hebben van hun geheugen. De verzending is snel, goed-verpakt en de prijzen zijn ook redelijk. Een absolute aanrader.
J.A.C kooijmans
De taststok was niet compleet, maar low Vision heeft gelijk opgelost en ik had hem weer in een mum van tijd weer terug. Bravo voor low Vision.
bvba Schobelco
Productomschrijving op website klopte met werkelijkheid. Prima!
Gert
Frans Renierkens
Bestelling plaatsen was overzichtelijk en duidelijk. Bestelling werd heel snel in behandeling genomen. Bestelling zorgvuldig verpakt en opgestuurd.
Prima website met gevarieerd aanbod van hulpmiddelen. Correcte levering en kwaliteit goed. In verleden ook al verschillende keren bij low vision besteld.
Positief
Goed en op tijd geleverd
Mijn ervaring is uitstekend. Bestelling werd direct verstuurd en ik ben prima op de hoogte gehouden.