Heb een tas gekocht online bij Luanzo Tassen, en dit was heel netjes verpakt in een kartonnen doos en ik had de tas ook snel ontvangen. Leuke attentie, vond ik met het persoonlijke kaartje...Heb een tas gekocht online bij Luanzo Tassen, en dit was heel netjes verpakt in een kartonnen doos en ik had de tas ook snel ontvangen. Leuke attentie, vond ik met het persoonlijke kaartje erbij(sorry vergeten wat er op stond(te lang geleden), weet nog wel, dat ik het leuke attentie vond) Met vriendelijke groet
Roxane von Dobschütz
Fantastic.. beautiful hand bags
Marcel Bouman
Zeer netjes en snel geholpen... 2 tassen besteld..waren zeer netjes als cadeau ingepakt... levering ging erg vlot, en ze waren ook netjes aan de telefoon om dat ik daar een vraag stelde... kortom......Zeer netjes en snel geholpen... 2 tassen besteld..waren zeer netjes als cadeau ingepakt... levering ging erg vlot, en ze waren ook netjes aan de telefoon om dat ik daar een vraag stelde... kortom... 2 tassen besteld, waarvan beide besteld via billink, 1 tas retour aangezien 1 tas toch genoeg was... netjes geld retour gekregen... zeker een aanrader!!!
Suus van der jest
Uitstekende ervaring, duidelijke site, snel antwoord en snelle verzending Wel jammer dat er zoveel uitverkocht was en nog op de site staan
Stephanie Boutkan-Laros
Mooie tassen, snelle en goede levering. Mijn tas was zelfs mooi ingepakt.
Diana Visser
Top
Sophie
Top service! Tas ging stuk maar werd soepel opgelost met een hele nieuwe tas en ook weer prachtig ingepakt. De tas is perfect!
Lies Van Der POEL
Prima bedrijf. Snelle levering, ook rond de feestdagen
Saskia Keizer
Snel geleverd, zelfs voor de kerst, leuk ingepakt met prettige kerst dagen, erg attent. Hele mooie aparte grote tas, zoals op de foto. Vrij uniek, wil hem gebruiken voor mijnwerk, laptop,...Snel geleverd, zelfs voor de kerst, leuk ingepakt met prettige kerst dagen, erg attent. Hele mooie aparte grote tas, zoals op de foto. Vrij uniek, wil hem gebruiken voor mijnwerk, laptop, schrijfblok, drinken, broodtrommel eindelijk kan alles in 1 tas die er leuk uitziet. Was de saaie laptoptas en de te kleine tassen wel zat.