Super leuke tassen en hele snelle levering. Ik ben er heel blij mee.
Jeannette
Ik ben een tevreden klant
K. Wijnants
Snelle service, leuke verpakking, aanrader !
Handgeschreven kaartje bij de levering van de tas. Top!
Snelle service, mooi product
Katrien
Mijn bestelling is correct afgehandeld. De verpakking was goed verzorgd, met zelfs een persoonlijk berichtje erbij. De tas was zoals op de foto. Vooral de foto' s van een vrouw die de tas draagt...Mijn bestelling is correct afgehandeld. De verpakking was goed verzorgd, met zelfs een persoonlijk berichtje erbij. De tas was zoals op de foto. Vooral de foto' s van een vrouw die de tas draagt zijn heel verhelderend. Evenals de beschrijving met vermelding van de afmetingen. Toch had ik 'm niet gekocht als ik hem had kunnen voelen. Ik vind de dunne katoenen voering van goedkope kwaliteit, zoiets kun je op een foto niet zien. Heb ook aan de bovenkant de rits met kleppen en al eruit geknipt, die zat gewoon in de weg, en ik gebruik hem toch niet. Om de vorm tot zijn recht te laten komen heb ik de bodem verstevigd met een schuimrubber matje. Hij ziet er nu nog hetzelfde uit, maar voelt beter.
Annemieke Swaving
Is mij goed bevallen. Correcte aflevering.
Loes
Na mijn bestelling werd ik gebeld , dat mijn tas de volgende dag verstuurd zou worden en dat ik via een e mail een track en tracing nr.zou krijgen van post.nl. Twee dagen later had ik de tas in huis...Na mijn bestelling werd ik gebeld , dat mijn tas de volgende dag verstuurd zou worden en dat ik via een e mail een track en tracing nr.zou krijgen van post.nl. Twee dagen later had ik de tas in huis netjes verpakt. Fijne service erg attent.
Klant E.B.
Geleverd volgens afspraak; mooi verzorgd pakket. Echt een cadeautje. Top!