Luckz

Johanna

Snel geleverd

Caroline

Goede overzichtelijke site. Snelle service!

Sjef

Genoeg keuze

Ja, toen wij onze kaart naar ons idee hadden bewerkt en het wilde bestellen konden we niet direct vinden waar we naar toe moesten om meerdere kaarten tegelijk konden bestellen. Hebben toen gebeld... Ja, toen wij onze kaart naar ons idee hadden bewerkt en het wilde bestellen konden we niet direct vinden waar we naar toe moesten om meerdere kaarten tegelijk konden bestellen. Hebben toen gebeld waar we het konden vinden. En door telefoniste hadden we het gevonden. Is dus makkelijker als klanten dat meteen in kunnen vullen. Wat dat betreft was het een beetje omslachtig.

wenselaers

Alles prima in orde. Kaartjes naar onze wens uitgevoerd. Stipt op tijd geleverd zoals afgesproken.

Siegfried

Mooi

Entzi

Tevreden!!!

Snelheid

Ans

Alles netjes geregeld

Irene Verbeek-Vleeming

Ik was op zoek naar een webwinkel die enkele aanzichtkaarten afdrukt. Na lang zoeken kwam ik bij Luckz, alleen had ik niet in de gaten dat ik 1 proefkaartje had gemaakt, oeps, maar dit ga ik zeker... Ik was op zoek naar een webwinkel die enkele aanzichtkaarten afdrukt. Na lang zoeken kwam ik bij Luckz, alleen had ik niet in de gaten dat ik 1 proefkaartje had gemaakt, oeps, maar dit ga ik zeker goed maken, de site en bedrijf spreken mij aan en mijn kerstkaarten zal ik bestellen bij Luckz. Ben tevreden en zal deze website vaker gaan gebruiken

- leuke site en eenvoudig in gebruik
- veel opties voor kaarten decororen en eigen foto gebruik
- komt professioneel en betrouwbaar over
- de kaart was ook zoals ik deze had...
- leuke site en eenvoudig in gebruik
- veel opties voor kaarten decororen en eigen foto gebruik
- komt professioneel en betrouwbaar over
- de kaart was ook zoals ik deze had ontworpen
- eigen kaart ontvangen met extra info over kaart structuur opties, erg handig

op dit moment weet ik even geen verbeter punten....

Toos

Mooie site

Goeie site makkelijk te bedienen

Toch nog prijzig en uiteindelijk nog bezorgkosten betalen ??

Reactie Luckz:

Beste Toos,
Beste Toos,
Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij staan voor hoge kwaliteit drukwerk, mooie, stevige papiersoorten en originele product ontwerpen. Daarnaast worden alle kanten van de kaarten bedrukt, ook de achterkant. Wij drukken onze kaarten op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten. Hier zijn onze prijzen op gebaseerd. Wel bieden wij een staffelkorting, meer kaarten = meer korting.
Het is helaas niet meer rendabel om gratis bezorging aan te bieden. We horen graag waar u dit eventueel heeft gelezen zodat we dit kunnen corrigeren. Wel is het mogelijk om de kaarten direct naar de ontvangers te verzenden door ons met postzegel.
Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij zijn op werkdagen tot 21:00 bereikbaar.
Team Luckz