Fijne service, nadat de levering even op zich liet wachten werden we snel op de hoogte gebracht. Daarna keurige levering door een behulpzame jongeman. De doos was beschadigt maar de bezorger heeft...Fijne service, nadat de levering even op zich liet wachten werden we snel op de hoogte gebracht. Daarna keurige levering door een behulpzame jongeman. De doos was beschadigt maar de bezorger heeft alles samen met ons gecontroleerd voordat hij wegging. Kwaliteit was goed! Al met al heel blij met de keuze voor Lumz tuinmeubel/ loungeset
Eline
Goede ervaring. Snelle en correcte levering, goed verpakt. Product zoals beschreven.
Jappie Hoogsteen
Gebruiksvriendelijk en goede communicatie.
Bertels
Zeer goed
Luta
Zeer goede en vriendelijk mensen
d philipsen
Onze bestelling is keurig bezorgd,al eerder dan verwacht
Renee
Bestelling bij LUMZ verliep goed, ik heb later nog wat vragen via de mail gestuurd en daarop hd ik snel antwoord. De bank die ik heb besteld werd netjes afgeleverd en je kan zelf afstemmen wanneer...Bestelling bij LUMZ verliep goed, ik heb later nog wat vragen via de mail gestuurd en daarop hd ik snel antwoord. De bank die ik heb besteld werd netjes afgeleverd en je kan zelf afstemmen wanneer de levering plaats vindt, TOP!
W.Wouters
Prachtige stoelen, heel comfortabel en schitterende kleuren.