LUMZ

Neeltje

Degelijke bijzettafels die net zo mooi zijn als op de foto, met supersnelle levering.

Beste Neeltje,
Dank voor uw review en nog veel plezier van de bijzettafels!

Annabel van der Luit

Wat ben ik ontzettend blij met mijn aankopen bij LUMZ! Website is duidelijk en eerlijk, mogelijkheid tot achteraf betalen en duidelijk wat betreft levering. Daarbij ook heel fijn dat ik zelf een... Wat ben ik ontzettend blij met mijn aankopen bij LUMZ! Website is duidelijk en eerlijk, mogelijkheid tot achteraf betalen en duidelijk wat betreft levering. Daarbij ook heel fijn dat ik zelf een bezorgdatum kon kiezen en de levering netjes en volgens afspraak was. Helemaal top!

Beste Annabel,
Bedankt voor de review.
Fijn om te lezen dat u ontzettend blij bent en nog veel plezier van uw aankopen!

Claire

Alles prima volgens afspraak

Inge

Prima volgens afspraak geleverd en product volgens beschrijving en afbeelding

Robin

Goed geholpen in de winkel, eenvoudige bestelling op de website en goede en vriendelijke bezorging!

Burke

We hebben een leunstoel gekocht bij jullie. De online bestelling en de levering verliepen heel vlot. Ook de communicatie met de koerierdienst en de service was top!!

Beste mevrouw Burke,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service!
Jammer dat we maar 1 ster krijgen :).
Nog veel plezier van uw...
Beste mevrouw Burke,
Jammer dat we maar 1 ster krijgen :).
Nog veel plezier van uw leunstoel!
Hartelijke groet,
Team LUMZ

Mariët Korteweg

J. Harkes

Leuke winkel, maar meeste artikelen niet onze stijl.

Hans van Rijthoven

Duidelijke website, gunstige prijzen, en bestelling, zoals veel winkels, ging zonder problemen. Bezorging was snel en vriendelijk.

Beste Hans,
Bedankt voor het delen van uw ervaring en nog veel plezier van uw aankoop!

Annelies Klomp

Super! Goede service, snelle levering!