LUMZ

D. C. Nieuwenhuizen

Goede service en snelle levering

Hi D.C. Nieuwenhuizen,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review!

A. van Wijk

Deze meubelzaak heeft een prachtige collectie en echt een geweldige service .
Deze meubelzaak heeft een prachtige collectie en echt een geweldige service .
Sinds onze eerste aankoop zijn er meerdere aankopen gevolgd en beveel ik LUMZ ook aan bij familie en vrienden. Hier zit een tevreden klant op een prachtige bank en fauteuil te genieten van de mooie aankopen die wij gedaan hebben. Het gratis thuisbezorgen is een cadeautje extra keurig en snel geleverd op afspraak.
We hebben het er graag voor over om een stuk te rijden om deze winkel te bezoeken. Ga zo door LUMZ ๐Ÿ‘

Hi A. van Wijk,
Fantastische review - hier worden wij bij LUMZ heel blij van - soort van kerst op de taart ๐Ÿ˜Š
Heel veel plezier met je aankopen en tot snel weer in onze winkel te...
Hi A. van Wijk,
Heel veel plezier met je aankopen en tot snel weer in onze winkel te Houten!

patrick laadstra

Mooie bank

Hi Patrick,
Bedankt voor het plaatsen van een review!

Maudice Tyrol

Ik kon mijn bank de volgende dag na mijn bestelling al in huis hebben. Ze hebben mij telefonisch niet te pakken gekregen. Maar de week daarna werd mijn bank bezorgd. Echt een serieuze zaak.

Hi Maudice,
Dank voor het plaatsen van een review! ๐Ÿ˜Š

Ilona

Netjes geholpen bij het zoeken van de juiste tafelpoot bij tafelblad medewerker heeft me er netjes op gewezen .top !!!

Hi Ilona,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een review!

Sintia Kunst

Netje afgeleverd. Ben verliefd op de bank. Zit heerlijk en ziet er precies uit als op de fotoโ€™s.

Hi Sintia,
Goed om te lezen dat blij bent met je aankoop - we wensen je heel veel plezier van je bank ๐Ÿ˜Š

Veerle Markhorst

Prima!

Hi Veerle,
Bedankt voor het plaatsen van een review! ๐Ÿ˜Š

Flo Fal

Good delivery and great product

Hi Flo,
Thanks for posting a review!

Adri D

Hi Adri,
Bedankt voor je review ๐Ÿ˜Š

Veroniek Knockaert

Bestelling werd op tijd en volgens afspraak geleverd. Het product was helemaal naar verwachting

Hi Veroniek,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring ๐Ÿ˜Š