Prettig bedrijf het bestellen online ging niet goed maar het werd toppie opgelost. Daar hou ik van!!!!!
Manon Hobbelen-Erades
Snelle levering. Alles netjes verpakt.
Sharon
M.Stevens
Duidelijke website. Foto van de uitgezochte kapstok komt goed overeen met de werkelijkheid. Materiaal is zorgvuldig ingepakt. Zonder enige schade zeer vlot geleverd. Zeer...Duidelijke website. Foto van de uitgezochte kapstok komt goed overeen met de werkelijkheid. Materiaal is zorgvuldig ingepakt. Zonder enige schade zeer vlot geleverd. Zeer tevreden over de kapstok en de bijgeleverde hangertjes. Al met al zijn wij zeer tevreden over de aankoop en de geleverde service.
Rianne
Super
Michel
Uitstekende ervaring met Lumz.nl. In de afgelopen weken 2 bestellingen geplaatst. Beide zeer snel geleverd. Ook de klantenservice reageert snel en duidelijk.
Shridevi Girish
Good Choice, friendly support and timely delivery
Erica
Fijn bedrijf correct
Tanja wanten
Het bedrijf is makkelijk te vinden.Hebben een mooie site heb het al door gegeven aan vrienden en aan de dochter wat ook nieuwe lampen wil