LUMZ

Visser

Uitsluitend een bevestiging van bestelling gehad, met verwachte leveringsdag (de volgende dag). Daarna niets gehoord, totdat ik belde. De levering is dus niet de volgende dag. Telefoniste deed... Uitsluitend een bevestiging van bestelling gehad, met verwachte leveringsdag (de volgende dag). Daarna niets gehoord, totdat ik belde. De levering is dus niet de volgende dag. Telefoniste deed ontwijkend hierover.

Lisette

Slechte communiciatie; afspraken worden niet nagekomen en ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Ik heb betaald maar krijg mijn bestelling niet.

Stephane

Kort samengevat: verschrikkelijk.

Agatha

Geen reactie op klachten

J. REKERS

Snelle levering, goed product, prima service! De kast die we besteld hebben (Berlin) is erg mooi, snel in elkaar te zetten. Enige minpunt is dat de lak snel krast.

Claudia Duarte

Fantastisch!!!

Dm

Snel, vriendelijk, top

Larissa

Mooie spullen

Lumz

Helaas slechte ervaringen met Lumz. Zaterdag besteld en na 3 keer bellen en doorverwezen worden na de koeriersdienst met verkeerd gesorteerd en niet klaar gezet. Weinig begrip voor de situatie maar... Helaas slechte ervaringen met Lumz. Zaterdag besteld en na 3 keer bellen en doorverwezen worden na de koeriersdienst met verkeerd gesorteerd en niet klaar gezet. Weinig begrip voor de situatie maar snel doorverbinden om ervan af te zijn. Jammer !