LUMZ

Hedwige vanthiegem

Wij hadden een barstje in het glas van onze lamp. Mailtje gestuurd met een foto. Super snel antwoord en zonder enkel probleem heb en ze dit opgelost en ons een nieuwe gestuurd. Heel erg tevreden met... Wij hadden een barstje in het glas van onze lamp. Mailtje gestuurd met een foto. Super snel antwoord en zonder enkel probleem heb en ze dit opgelost en ons een nieuwe gestuurd. Heel erg tevreden met de klantenservice en klantvriendelijkheid. De transporteur belde me ook persoonlijk op voor een afspraak. Alleen maar lof!

William

Bestellen gaat prima, op voorraad dus voor 16u de volgende (werk) dag thuis staat er.

Na deze werkdag maar eens een bericht gestuurd, toen wel gelijk terug gebeld en stond deze toevallig klaar.

Bezorging echter pas mogelijk na een hele werkweek... Levering de volgende dag kan dus wel achterwege gelaten worden.

Rik van de Craats

Wij werden vriendelijk in de winkel ontvangen, en met goede en duidelijke informatie over het product geholpen.
Ik heb later via de webwinkel een zit sta bureau besteld, ik werd uitstekend...
Ik heb later via de webwinkel een zit sta bureau besteld, ik werd uitstekend geholpen door Lumz en goed geinformeerd door de bezorgdienst. het bureau werd volgens afspraak netjes en door een vriendelijke medewerker thuis afgeleverd.

Fien loupalty

Zeer goed. Behulpzaam en vriendelijk

Andreia Cavalcante

Goede communicatie, snel levering.

J. van Heijningen

Prima!

severine koppen

Jammer dat er een afbeelding op de verpakking staat (doos) is geen verrassing meer,is bedoeld als kerstkado.

R de Haan

Halspiegel aangekocht bekeken in de winkel binnen 1 week geleverd betaling bij aflevering voor €5 extra.
Goede kwaliteit goede service

Carina de Beeck