Janny van Oostaijen Methorst

Waardeloos 10 jaar geleden nieuwe rolgordijnen gekocht en 10 jaar ellende
Niet gereageerd op mijn klachten echt heel slecht

Karsten nunspeet

Ja maar nooit geen luxaflex meer 10 jaar ellende gehad

Beste Janny,
Beste Janny,
Hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wij hebben in het systeem gekeken en wij zagen dat de order inderdaad uit 2014 komt. Echter hebben wij diverse reparaties uitgevoerd en hebben wij sinds 2017 geen reparatieverzoek meer ontvangen van u (ook niet via een Luxaflex® dealer). Mochten er toch nog problemen zijn, dan horen wij het graag zodat we u verder kunnen helpen. ^PVD

J.M. Deurloo Herbeova

Fantastische ervaring met (Klanten)service Luxaflex Nederland gehad! Na teleurstellende ervaring vanwege het feit dat leverancier kort na levering en installatie plissé hordeur failliet ging en er... Fantastische ervaring met (Klanten)service Luxaflex Nederland gehad! Na teleurstellende ervaring vanwege het feit dat leverancier kort na levering en installatie plissé hordeur failliet ging en er nu, na 9 jaar(!) een reparatie nodig was heeft Luxaflex als gerenommeerd bedrijf op voorbeeldige wijze haar verantwoordelijkheid genomen en bemiddeld opdat reparatie door een erkende dealer behartigd is! Chapeau!

Waar heeft u de Luxaflex® raambekleding gekocht?

Oorspronkelijke Leverancier kort na aanschaf failliet

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemorgen, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent onze service! Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling. ^RP

J. V. Beers/Koks

Eerder een ander merk hordeur gehad, deze maakte veel geluid en liep erg zwaar. (Goedkoop is duurkoop) dus advies van onze ouders opgevolgd en voor een dubbele hordeur van luxaflex gekozen. Hij is... Eerder een ander merk hordeur gehad, deze maakte veel geluid en liep erg zwaar. (Goedkoop is duurkoop) dus advies van onze ouders opgevolgd en voor een dubbele hordeur van luxaflex gekozen. Hij is keurig gemonteerd, loopt geluidloos. Zijn zeer tevreden.

T Zolderke tilburg

Nee, persoonlijk gesprek

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemiddag, wat een ontzettend leuke review! Hier worden wij enorm blij van. Dankjewel voor het delen! ^Puck

Annelies

Ik heb sinds een jaar Luxaflex inzet raamhorren. De kwaliteit is heel erg wisselend van de inzet horren. Sommige zitten heel goed en blijven zitten, maar er zijn er 2 die niet goed lijken aan te... Ik heb sinds een jaar Luxaflex inzet raamhorren. De kwaliteit is heel erg wisselend van de inzet horren. Sommige zitten heel goed en blijven zitten, maar er zijn er 2 die niet goed lijken aan te sluiten en regelmatig uit het raam vallen. Dit is niet iets wat je verwacht van het merk luxaflex en voor deze prijs.

Tebbenhoff wooninrichting

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemiddag Annelies, we begrijpen dat dit vervelend is en dit is zeker niet de bedoeling. Al onze producten worden op maat gemaakt en zouden net als de andere inzethorren goed moeten blijven... Goedemiddag Annelies, we begrijpen dat dit vervelend is en dit is zeker niet de bedoeling. Al onze producten worden op maat gemaakt en zouden net als de andere inzethorren goed moeten blijven zitten. Het goed inmeten van de producten door de dealer is dan ook erg belangrijk. Heb je al contact opgenomen met de Luxaflex® dealer waar je de producten hebt gekocht om dit probleem te bespreken? ^PVD

A van Dalen

Afgelopen januari houten jaloezieèn besteld en alles betaald en het is nu augustus en zit er nog steeds op te wachten. Omdat er een onderdeel niet leverbaar is zegt men. Zo´n lange levertijd heb ik... Afgelopen januari houten jaloezieèn besteld en alles betaald en het is nu augustus en zit er nog steeds op te wachten. Omdat er een onderdeel niet leverbaar is zegt men. Zo´n lange levertijd heb ik nog nooit meegemaakt!

Roobol Dordrecht

Is de Luxaflex® raambekleding door uw leverancier gemonteerd?

Nee want ik zit er nog steeds op te wachten

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemorgen, dat is vervelend om te lezen en uiteraard niet de bedoeling. Zou u een mail willen sturen naar marketing@luxaflex.nl met de order- en contactgegevens? Dan kunnen we even meekijken naar... Goedemorgen, dat is vervelend om te lezen en uiteraard niet de bedoeling. Zou u een mail willen sturen naar marketing@luxaflex.nl met de order- en contactgegevens? Dan kunnen we even meekijken naar de eventuele mogelijkheden. Hartelijke groet, ^PVD

de Jong

Slechte service

Ebbers wonen Duiven

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedenavond, we horen graag waarom u onze service slecht vindt. Zou u ons een mailtje willen sturen met daarin verdere uitleg? U kunt een mail sturen naar marketing@luxaflex.nl. We horen graag van u... Goedenavond, we horen graag waarom u onze service slecht vindt. Zou u ons een mailtje willen sturen met daarin verdere uitleg? U kunt een mail sturen naar marketing@luxaflex.nl. We horen graag van u en wensen u een fijne avond. ^Puck

Dick

Gordijnen goed, automatisering niet

Berg & Berg

Beste Dick,
Beste Dick,
Bedankt voor uw feedback. Ik ben benieuwd wat er niet goed werkt en hoop u verder te kunnen helpen. Zou u een mail willen sturen naar onlinemarketing@luxaflex.nl met daarin uw (order)gegevens; voor- en achternaam, ordernummer, welk Berg & Berg filiaal het betreft en een uitleg van het exacte probleem. Dan ga ik kijken wat we voor u kunnen betekenen.
Alvast bedankt. ^RP

L.van den Berg

Waardeloos, raamhor was binnen 2 weken stuk, daarna geprepareerd 3 weken zonder gezeten. Een hor van 450 euro 2 weken oud en dan een geprepareerd exemplaar retour. Luxaflex schaam je.

Odink Hardenberg

Beste meneer Van den Berg,
Beste meneer Van den Berg,
We vinden dit erg vervelend om te lezen en dit is niet de kwaliteit waar wij als merk voor staan. Wilt u ons een mail sturen met daarin uw naam en ordergegevens, dan kijken wij of we u verder kunnen helpen. De mail mag verstuurd worden naar onlinemarketing@luxaflex.nl.
Alvast bedankt en voor nu een prettige dag gewenst. ^RP

Wendy,s colorsathome

Wij hebben rolgordijnen in de kamer en hal.Gekocht bij Wendy,s Klazinaveen.Met electrische bediening.Nu is de afstandsbediening stuk,en kunnen we ze niet meer gebruiken.Zitten nog in de... Wij hebben rolgordijnen in de kamer en hal.Gekocht bij Wendy,s Klazinaveen.Met electrische bediening.Nu is de afstandsbediening stuk,en kunnen we ze niet meer gebruiken.Zitten nog in de garantie.Slechte service.Hoe nu?

Wendy,s Klazienaveen.

Reactie Luxaflex Nederland:

Beste heer/mevrouw, wat vervelend om te lezen..Heeft u al contact gehad met uw Luxaflex® specialist om dit op te lossen? U kunt ons altijd even een mailtje sturen met de order- en contactgegevens... Beste heer/mevrouw, wat vervelend om te lezen..Heeft u al contact gehad met uw Luxaflex® specialist om dit op te lossen? U kunt ons altijd even een mailtje sturen met de order- en contactgegevens zodat we kunnen kijken of we iets voor u kunnen betekenen. U kunt een mail sturen naar onlinemarketing@luxaflex.nl. Hartelijke groet. ^PVD

Y. Kwaadgras

Luxaflex heeft mooie producten, maar.......als je er lang mee doet en het remsysteem is kapot, dan heeft u het systeem weer veranderd en kan het dus niet gemaakt worden. Dit is voor mij een groot... Luxaflex heeft mooie producten, maar.......als je er lang mee doet en het remsysteem is kapot, dan heeft u het systeem weer veranderd en kan het dus niet gemaakt worden. Dit is voor mij een groot MINPUNT

Van Houte

Beste mevrouw Kwaadgras,
Beste mevrouw Kwaadgras,
Bedankt voor uw feedback. We zijn benieuwd om welke producten het gaat en of we u mogelijk verder kunnen helpen. Wilt u ons een e-mail sturen met daarin uw ordergegevens en de naam van de Luxaflex® specialist, waarbij u onze producten heeft gekocht? De mail mag verstuurd worden naar onlinemarketing@luxaflex.nl.
Alvast bedankt en voor nu een fijne dag gewenst. ^RP