Prima deskundig advies gekregen en uiteindelijk ook besteld.
Tiny Slomp
Een offerte opgevraagd voor vouwgordijnen bij de lokale Decokay. Ik ging uit van de prijsindicatie voor een gordijn van 120X160 van € 275 zoals die op de site van Luxaflex staat. De offerte bedraagt...Een offerte opgevraagd voor vouwgordijnen bij de lokale Decokay. Ik ging uit van de prijsindicatie voor een gordijn van 120X160 van € 275 zoals die op de site van Luxaflex staat. De offerte bedraagt € 498 (alleen voor het gordijn zelf, prijscategorie 1). Bij navraag blijkt de prijs op de site "oude collectie vorig jaar" te zijn. Een prijsverhoging van ruim € 200?! Het ging totaal om 5 vouwgordijnen, die laten wij nu elders maken. Ik wil best betalen voor kwaliteit en een merknaam maar Luxaflex naait liever klanten dan gordijnen denk ik.
Leo
Zeer tevreden. Oogt overeenkomstig onze verwachting en bleek uitstekend te zijn ingemeten in de hier en daar niet volledig haakse kozijnen van ons oude huis. Sluit overal dus prima aan. Binnen...Zeer tevreden. Oogt overeenkomstig onze verwachting en bleek uitstekend te zijn ingemeten in de hier en daar niet volledig haakse kozijnen van ons oude huis. Sluit overal dus prima aan. Binnen leveringstermijn gebracht en soepeltjes geïnstalleerd en toegelicht.
Paul van Zeijl
Wij zijn erg blij met onze luxaflex zonnewering. De oude zonnewering was echt aan vervanging toe en we hebben bewust weer voor een Luxaflex gekozen omdat die wij hiermee hele goede ervaringen hebben...Wij zijn erg blij met onze luxaflex zonnewering. De oude zonnewering was echt aan vervanging toe en we hebben bewust weer voor een Luxaflex gekozen omdat die wij hiermee hele goede ervaringen hebben hebben. Wij hebben onze luxaflex gekocht bij Eurohome Interieur in Boskoop en die hebben hem ook vakkundig gemonteerd.
Poels atelier te Horst.
Wij zijn zeer tevreden over Luxaflex, hangen mooi en goed afgehandeld door Poels atelier in Horst.
P.M. van Tunen
Allemachtig, wat prachtig! We zijn heel blij met onze Luxaflex Duette met smartcords top down. Onze werkkamer heeft een profi uitstraling; veel licht en toch privacy tijdens het werk! Vakkundig...Allemachtig, wat prachtig! We zijn heel blij met onze Luxaflex Duette met smartcords top down. Onze werkkamer heeft een profi uitstraling; veel licht en toch privacy tijdens het werk! Vakkundig opgemeten en gemonteerd door Decorette Heemskerk.
Lonneke van Driel
Luxaflex, vanaf ouders op kinderen wordt dit merk meegegeven toch, het kenmerk voor kwaliteit! Na veel nadenken en rondkijken kwamen we bij duette shades. De oplossing tussen veel licht in huis en...Luxaflex, vanaf ouders op kinderen wordt dit merk meegegeven toch, het kenmerk voor kwaliteit! Na veel nadenken en rondkijken kwamen we bij duette shades. De oplossing tussen veel licht in huis en toch gezelligheid en sfeer! Precies wat we zochten!
Familie, Erren
We zijn zeer tevreden over Luxaflex, ze hangen zeer mooi. Alles netjes en volgens afspraak afgehandeld door Boxmeers Tapijtuis. Top.
P.Korendijk
In de showroom van Eijerkamp in Veenendaal troffen we Home Fashion aan. Luxaflex in alle kleuren, uitvoeringen en maten. Wij kozen voor Plissé top-down bottom up. Zowel het bestellen, opmeten en...In de showroom van Eijerkamp in Veenendaal troffen we Home Fashion aan. Luxaflex in alle kleuren, uitvoeringen en maten. Wij kozen voor Plissé top-down bottom up. Zowel het bestellen, opmeten en plaatsen verliep probleemloos en we zijn zeer tevreden met het resultaat.