Wim Postma

Tru fit lamellen in gesloten stand zeer lelijk.

Bij een "dealer" woninginrichter

ja

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Wim. Jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent, maar deze lamel is inderdaad product inherent. Dat kan (o.a. door montage en lamelmaat) inderdaad de ene keer wat strakker ogen dan de andere... Dag Wim. Jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent, maar deze lamel is inderdaad product inherent. Dat kan (o.a. door montage en lamelmaat) inderdaad de ene keer wat strakker ogen dan de andere keer. ^TV

Bas de Jong

Superfijne screens van Luxaflex zijn gemonteerd voor onze ramen! Zorgen voor doeltreffende zonwering, hebben een luxe uitstraling en zijn heel handig te bedienen met een afstandsbediening die op de... Superfijne screens van Luxaflex zijn gemonteerd voor onze ramen! Zorgen voor doeltreffende zonwering, hebben een luxe uitstraling en zijn heel handig te bedienen met een afstandsbediening die op de gewenste plek aan de wand bevestigd kan worden. De finishing touch van ons nieuwe huis!

Weerschild B.V. te Lexmond

Heeft u een (online) verkoop- en adviesgesprek gevoerd met uw leverancier?

Dat is gebeurd via de aannemer die ons huis bouwde.

Peter

Heb een rolgordijn met accu. Batterijstatus is altijd goed. Totdat ie ineens leeg is en moet opladen. Je kunt dus geen batterij status zien. Dat is een beetje jammer.

Zwaanshoek

Peter

Duettes GEEN aanrader !
Bij ons is van de Duette nu voor de 2e maal een draad gebroken binnen 4 jaar.
Duettes GEEN aanrader !
Bij ons is van de Duette nu voor de 2e maal een draad gebroken binnen 4 jaar.
De eerste maal in 2022 naar de fabriek opgestuurd, hersteld onder garantie. Herstel tijd ca. 8 weken. Nu zelf draad maar hersteld. Geen zin om weer met Luxaflex te touwtrekken over garantie.
Volgende zonwering GEEN Luxaflex.

Slechte service, arrogant want je mag met hun niet communiceren en dat mag alleen via een dealer. Voorrijkosten ca. € 135,00 . Eerder deze kosten gehad. Nu aangemeld en men reageerde 2x... Slechte service, arrogant want je mag met hun niet communiceren en dat mag alleen via een dealer. Voorrijkosten ca. € 135,00 . Eerder deze kosten gehad. Nu aangemeld en men reageerde 2x voorrijkosten dus € 290,00 en daarbij nog de reparatie kosten.
Het product reageert niet meer via pebble en ook niet via mobiel. ook niet handmatig. De hub en de de remote ontvanger werken wel normaal. Deze producten kopen wij nooit meer. Ik overweeg een rechtszaak tegen deze onderneming te starten. Ben zelf ICT er en heb ontdekt dat het euvel in de bedieningsknop zit.

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedendag. Heel vervelend dat u ontevreden bent en natuurlijk kijken we graag met onze dealers en u mee naar uw klacht, maar omdat onze dealer u heeft geadviseerd en uw directe leverancier is heeft... Goedendag. Heel vervelend dat u ontevreden bent en natuurlijk kijken we graag met onze dealers en u mee naar uw klacht, maar omdat onze dealer u heeft geadviseerd en uw directe leverancier is heeft deze de relavante order- en bestelgegevens. Vandaar deze keuze. Als u desondanks er de voorkeur aan geeft dat we meekijken kunt u mailen naar socialmedia(A)luxaflex.nl. ^TV

Roy

Buitenzonwering niet kopen vam luxaflex gewicht zit los in screen en rammelt hevig bij windkracht 4of hoger. Waardeloos systeem goedkopere systemen hebben dit niet van andere merken

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Roy. Dat klinkt niet goed, maar eerder als een defect of een niet geheel correcte montage. Heeft je leverancier er al naar gekeken? Stuur ons anders even de gegevens van je aankoop en je... Dag Roy. Dat klinkt niet goed, maar eerder als een defect of een niet geheel correcte montage. Heeft je leverancier er al naar gekeken? Stuur ons anders even de gegevens van je aankoop en je contactgegevens via onlinemarketing (a) luxaflex-nederland.nl kijken we even mee ^Tim

Boelens

Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit
2020 hebben we 5 zonneschermen gekocht. Nu al zit er het weer in. Terwijl ik en voor zorg dat ze niet nat worden. En mocht dit wel gebeuren ze laat drogen alvorens ze omhoog te doen
Hiervoor 30 jaar andere gehad die er nog prima uit zagen
Dus dat is vreemd
Ze zijn nu 3 jaar oud. Trek de lijn door dan gaan ze nog geen 6 jaar mee
Erg teleurgesteld

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Els. Dank voor je reactie. Ik verzoek je de klacht via je leverancier te melden zodat we kunnen kijken wat de oorzaak is, want dit heeft vast een reden. Dank ^TV

J Beekers

Geloof nooit de waardeloze beloftes van Luxaflex.Horizontale jaloeziën gekocht specifiek geschikt voor de badkamer. Na één jaar corrosieplekjes op de lamellen. Vervolgens opgestuurd maar nul op... Geloof nooit de waardeloze beloftes van Luxaflex.Horizontale jaloeziën gekocht specifiek geschikt voor de badkamer. Na één jaar corrosieplekjes op de lamellen. Vervolgens opgestuurd maar nul op rekest door Luxaflex. Smoesje is dat de badkamer vochtig is. Niet geschikt voor een badkamer dus en dus want daar is het over het algemeen vochtig. Nooit meer de troep van Luxaflex.

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedendag. Ik begrijp dat u baalt en kan dat van hieraf niet wegnemen, maar objectief gezien ligt het iets genuanceerder. Deze jaloezieën zijn geschikt voor ruimtes waar de luchtvochtigheid... Goedendag. Ik begrijp dat u baalt en kan dat van hieraf niet wegnemen, maar objectief gezien ligt het iets genuanceerder. Deze jaloezieën zijn geschikt voor ruimtes waar de luchtvochtigheid incidenteel hoger is en die goed geventileerd worden. Zo staat het ook in de documentatie. Omdat ik en niet bij het verkoopgesprek ben geweest en de situatie niet ken kan ik inhoudelijk helaas weinig over de klacht zeggen. Ik raad u aan om et uw leverancier in gesprek te gaan over een oplossing. ^TV

A van der Meer

Ik heb pas 1 maand Duettes en al een maand problemen. Gister stortte de grootste met een klap naar beneden, ik schrok me kapot. Oorzaak is dat 1 van de 3 koorden los in het buisje zit en daardoor... Ik heb pas 1 maand Duettes en al een maand problemen. Gister stortte de grootste met een klap naar beneden, ik schrok me kapot. Oorzaak is dat 1 van de 3 koorden los in het buisje zit en daardoor steeds uit de buis schiet. Dit lijkt mij een productiefout. Ook moet ik iedere week alle koorden ontwarren. Dan zijn ze in elkaar gedraaid zijn en kan ik de Duette niet goed neerlaten. Ze zien er prachtig uit, maar de constructie is zwak.voor zoveel geld hoort de kwaliteit goed te zijn.

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Arie, Kun je de gegevens van je aankoop, je contactgegevens en je leverancier mailen naar onlinemarketing (a) luxaflex-nederland.nl. Kijken we even mee en lossen we dat samen op. ^TV