Top product met een mooie uitstraling en een heel goed bedieningssysteem
Boga
Luxaflex duette shades aangeschaft via Stijl&Co Covetex. Ideaal door middel van het top down bottum up systeem. Ook op de slaapkamer duette shades welke goed verduisteren.
Snip
We hadden al raambekleding van Luxaflex gekocht bij Kruider uit Steenwijk , en nu hebben we ook ons zonnenscherm van Luxaflex hier gekocht. Je koopt kwaliteit en dat vind ik belangrijk ook als er...We hadden al raambekleding van Luxaflex gekocht bij Kruider uit Steenwijk , en nu hebben we ook ons zonnenscherm van Luxaflex hier gekocht. Je koopt kwaliteit en dat vind ik belangrijk ook als er iets mee aan de hand is ben je gegarandeerd van een goede service. Zeker een aanrader.
Petra van Oerle
Dit is ons vierde huis waar wij onze complete raambekleding bij kopen. Waarom? Veel keuze Goede informatie Goede service, zoals opmeten en ophangen Goede communicatie...Dit is ons vierde huis waar wij onze complete raambekleding bij kopen. Waarom? Veel keuze Goede informatie Goede service, zoals opmeten en ophangen Goede communicatie ennnn?? Vriendelijke medewerkers. Dus waarom ergens anders naartoe gaan!! Wij niet ?
Noortje van de Voorde
Mijn partner en ik wonen nu in ons tweede huis samen. Er was 1 voorwaarde wat dit nieuwe huis zeker ging krijgen: de Duette shade. Je krijgt licht binnen en je kunt ze, zoals dat heet top...Mijn partner en ik wonen nu in ons tweede huis samen. Er was 1 voorwaarde wat dit nieuwe huis zeker ging krijgen: de Duette shade. Je krijgt licht binnen en je kunt ze, zoals dat heet top down/bottom up gebruiken. Dit houdt in dat je ze bv in het midden kunt laten, maar je kunt ook de bovenkant naar helemaal boven doen of juist de onderkant helemaal naar beneden of allebei....erg flexibel dus! We hebben ze ook in een paar slaapkamers en dat zijn uiteraard de compleet verduisterende; werkt erg goed! Kortom, de Luxaflex duettes stellen opnieuw niet teleur!
Ibo Bandstra
Verleden week geïnstalleerd 16 x luxaflex in bijna het hele huis. wat een comfort. de meeste hiervan ook voorzien van power vieuw . je hebt toch privacy en toch schijnt er licht in de kamers door...Verleden week geïnstalleerd 16 x luxaflex in bijna het hele huis. wat een comfort. de meeste hiervan ook voorzien van power vieuw . je hebt toch privacy en toch schijnt er licht in de kamers door het top-down systeem helemaal top .dit alles is naar volle tevredenheid geïnstalleerd door Lippe Wonen.
Ina Koman
Vorige week zijn er luxaflex shades bij ons gemonteerd door woninginrichting aan huis uit Goes. We zijn er heel blij mee,ziet er heel mooi uit,zowel als ze ,,open ,,staan of dicht. Boven zijn er...Vorige week zijn er luxaflex shades bij ons gemonteerd door woninginrichting aan huis uit Goes. We zijn er heel blij mee,ziet er heel mooi uit,zowel als ze ,,open ,,staan of dicht. Boven zijn er smalle luxaflex in frame gemonteerd,n hele mooie oplossing voor naar binnendraaiende en kunststof kozijnen.
H. Bunt
Gisteren zijn er 4 prachtige Plisse Dupli gordijnen met Literise bediening geplaatst. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Met dank aan Van Dam Wonen & Slapen voor het vakkundige...Gisteren zijn er 4 prachtige Plisse Dupli gordijnen met Literise bediening geplaatst. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Met dank aan Van Dam Wonen & Slapen voor het vakkundige advies en montage.
Fam. H. Bunt Opheusden
Fam. Spiertz
We zijn heel blij met de luxaflex horren. Zeer praktisch en een verfraaiing van de woning, zowel binnen als buiten.
M.J. Slotboom
De nieuwe duette shades zijn zojuist geplaatst. Goede montage en vrij snel klaar. Bediening erg makkelijk. Zien er mooi uit. Zeker geen spijt van.