Geweldige producten! Heb voor alle ramen luxaflex duettes en een raamhor en hordeur. Werkelijk goede kwaliteit en prachtig!
Fam van Rijk
Wij hebben al ruim 20 jaar veel schik van de luxaflex oprolbare hordeur. Vorige week braken er enkele onderdeeltjes af bij het openen van de hordeur. Via de klantenservice van luxaflex kregen we...Wij hebben al ruim 20 jaar veel schik van de luxaflex oprolbare hordeur. Vorige week braken er enkele onderdeeltjes af bij het openen van de hordeur. Via de klantenservice van luxaflex kregen we heel snel de gebroken onderdelen binnen. Onze hordeur loopt weer als een zonnetje. Top service! Bedankt. Fam. Van Rijk
Wietske
Vele jaren plezier gehad van onze duette Luxaflex. De duettes kunnen in diverse kleuren worden geleverd. Zo heeft je huis van binnen een andere uitstraling als van buiten. En doordat ze dubbel zijn...Vele jaren plezier gehad van onze duette Luxaflex. De duettes kunnen in diverse kleuren worden geleverd. Zo heeft je huis van binnen een andere uitstraling als van buiten. En doordat ze dubbel zijn werken ze ook nog eens isolerend. Door het ingenieuze systeem top-down bottum-up profiteer je maximaal van privacy en heb je nog steeds veel lichtinval. Net buiten de garantie periode van vijf jaar gingen de plissees van een aantal Luxaflex uithangen. Ze hingen niet meer mooi in de vouw. Toen we dit probleem aankaarten werd er totaal niet moeilijk gedaan. Alle Luxaflex, ook die nog goed waren, werden vervangen. Ons werd zelfs de mogelijkheid aangeboden om een andere kleur uit te kiezen. Één maand nadat wij het probleem hadden aangekaart hadden we de nieuwe Luxaflex al in huis. Omdat net buiten de garantie termijn de Luxaflex defect gingen hoefden we alleen de verzendkosten te betalen. Wat een service. We stonden er perplex van. Een top bedrijf.
Nico van Zadel
Soms wil je naar buiten kijken en mag je gezien worden. Soms ook niet. Soms wil je meer licht in je woning, soms juist wat minder. Daarom koos ik voor de plisségordijnen van Luxaflex. Stijlvol en...Soms wil je naar buiten kijken en mag je gezien worden. Soms ook niet. Soms wil je meer licht in je woning, soms juist wat minder. Daarom koos ik voor de plisségordijnen van Luxaflex. Stijlvol en praktisch. Zeer tevreden.
Evert
Na goede eerdere ervaringen met Luxaflex horren, hebben we nog een aantal ramen en deuren laten voorzien van Luxaflex horren. En het werkt geen last meer van muggen in de slaapkamer, dit geeft 's...Na goede eerdere ervaringen met Luxaflex horren, hebben we nog een aantal ramen en deuren laten voorzien van Luxaflex horren. En het werkt geen last meer van muggen in de slaapkamer, dit geeft 's avonds veel rust. Geen gezoem meer om ons hoofd en geen bloedvlekken op de muur, na een mug te hebben doodgeslagen. Omdat we toch in de winkel waren hebben we gelijk de nieuwe Duettes besteld voor de woonkamer. Geen gehannes meer met lange touwen, waar je in verstrikt raakt. Samengevat zijn we zeer tevreden met onze Luxaflex aankoop en de daarbij behorende montage door onze lokale woninginrichter.
M.de Leeuw
Berg en Berg
Kooijman Gladzo
Lang gewacht maar toch gekregen. Daar hangen ze dan mijn Luxaflex duette. Het was een lange zoektocht. Langs veel huizen lopen en kijken wat daar voor de ramen hangt. En bij veel huizen zag ik ze....Lang gewacht maar toch gekregen. Daar hangen ze dan mijn Luxaflex duette. Het was een lange zoektocht. Langs veel huizen lopen en kijken wat daar voor de ramen hangt. En bij veel huizen zag ik ze. Toen was de keuze snel gemaakt. Wat voor mij belangrijk is, is dat je er 's avonds niet doorheen kijkt als er binnen lichten aan zijn. En ze zijn speels. Je kunt ze op veel manieren open en dicht oen en halverwege voor je raam hangen. En 's avonds voor 2/3 van onder dicht en van boven nog open. Geen inkijk en toch niet opgesloten. Ideaal en chique.
Boekhoorn
Na 19 jaar werd het toch eens tijd dat wij onze plissés gingen vervangen. Bij ons in de buurt zit een goede woninginrichtingszaak en daar aangekomen ,viel onze keuze vrijwel meteen op Luxaflex....Na 19 jaar werd het toch eens tijd dat wij onze plissés gingen vervangen. Bij ons in de buurt zit een goede woninginrichtingszaak en daar aangekomen ,viel onze keuze vrijwel meteen op Luxaflex. Helder, simpel en goed. De koop was snel gesloten en het resultaat ( gister aangebracht !) mag er zeker zijn. Een aanrader dus !
C.M.A. de Wit
Sinds kort heb ik screens en een raamdoek laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden over de montage. Laat de zon maar komen.