Petra van Oeffelen

In de reclame wordt gepretendeerd dat de producten duurzaam zijn dit is echter niet altijd het geval. Op klacht dat na 7 jaar bij duettes de lijmlagen loslaten er er dus openingen ontstaan wordt... In de reclame wordt gepretendeerd dat de producten duurzaam zijn dit is echter niet altijd het geval. Op klacht dat na 7 jaar bij duettes de lijmlagen loslaten er er dus openingen ontstaan wordt gezegd dat ze “al” meer dan 7 jaar oud oud zijn en dat er niets aan te doen is. Dit is in mijn beleving niet duurzaam. Al eerder hier gereageerd maar is verwijderd.

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Petra. Je reactie staat al sinds 15 juli online, evenals ons advies je leverancier even contact met ons op te laten nemen. Vervelend dat je dat niet eerder hebt gezien. We denken graag even mee... Dag Petra. Je reactie staat al sinds 15 juli online, evenals ons advies je leverancier even contact met ons op te laten nemen. Vervelend dat je dat niet eerder hebt gezien. We denken graag even mee wat mogelijk is. ^TV

L. Knappe

Keurige mensen werkten voor Vonk, beleefd en snel

rj groenhof

Luxaflex duet de draden los
Zonwering nu bij luxaflex voor reparatie alleen wanneer het gerepareed is kost wel heel veekll tijd nu al 6 weken weg en dat in de zomer.
€2700 uitgegeven voor...
Luxaflex duet de draden los
€2700 uitgegeven voor een fragiel en slecht produkt en service
Bij deze kies geen produkt van luxaflex want gevoel voor de klant is er niet helaas

R groenhof

Niet goed. Binnen een jaar draad kapot. Al meer dan 6 weken bij de fabrikant. Super slecht.

A. Terwindt

Mooie horizontale Luxaflex voor € 2530 laten monteren, maar de metalen kokertjes waar de 3 ophaalkoorden in eindigen, vallen steeds open. Met als gevolg dat je de Luxaflex niet meer mooi kan... Mooie horizontale Luxaflex voor € 2530 laten monteren, maar de metalen kokertjes waar de 3 ophaalkoorden in eindigen, vallen steeds open. Met als gevolg dat je de Luxaflex niet meer mooi kan ophalen, want zelf krijg je de koorden niet goed meer in die kokertjes. Daardoor lopen de koorden bij het ophalen niet goed meer de balk in, omdat ze gaan draaien. Waardeloos!
Ik wil niet direct Luxaflex afkraken, want de rest van de producten kan best goed zijn.

Leontine

Peperduur en mooi maar blijkt een “insektenvanger “waar volgens luxaflex niets aan te doen is. Dagelijkse ergernis

Dag Leontine,
Dag Leontine,
Ik kan niet uit je review opmaken over welk product je hebt hebt, maar tips voor onderhoud en reiniging lees je in deze blog https://www.luxaflex.nl/blog/tips-voor-de-schoonmaak-van-je-raambekleding/ ^TV

Ambiance Zonweringen in Heerhugowaard

De levering en montage van het screen is volledig volgens plan en tot volle tevredenheid uitgevoerd door het bedrijf Ambiance van Visser in Heerhugowaard.

Lodewijks Zonwering

Netjes gewerkt, volgens afspraak

ET

Definitely not happy with the Luxaflex automated curtains. I will never buy it again or recommend to anyone. Extremely difficult to install or adjust. There is always one problem or another. The... Definitely not happy with the Luxaflex automated curtains. I will never buy it again or recommend to anyone. Extremely difficult to install or adjust. There is always one problem or another. The brand-new hub I bought doesn't even recognise the Luxaflex curtains. I have spent a lot of time and money on this and I still couldn't get support from anybody. They charge you a lot of money to come and check the brand-new hub you bought. Customer service do not respond either. You pay so much to get some comfort with automated blinds but you end up with spending a fortune with blinds that you can not even control. Just go for manual curtains instead or choose another company.

Hi,
We are sorry to hear this. If we can be of any assistance please contact us at online marketing(a) luxaflex.nl with your contact and order details. ^TV

Elewaut

Ik ben zeer ontevreden over luxaflex duette. Ik heb er 8 hangen en er is altijd wel iets mee aan de hand: trektouwtjes breken af, touwtjes die op en neer laten breken af, kinderbeveiliging breekt... Ik ben zeer ontevreden over luxaflex duette. Ik heb er 8 hangen en er is altijd wel iets mee aan de hand: trektouwtjes breken af, touwtjes die op en neer laten breken af, kinderbeveiliging breekt kapot. Telkens 230 EUR reparatie kosten. Die dingen zijn ontzettend duur in de aankoop en kosten mij ook nog een kapitalen aan reparaties. Telkens 6 tot 8 weken de duette kwijt voor reparatie. Niet leuk.
Prachtig product, maar te fragiel gemaakt.

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Hr Elewaut, dank voor je feedback. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen dan kan je mailen naar onlinemarketing (a) luxaflex.nl ^TV