Rachel

We hebben Silhouette Shades gekocht bij Jac Wegh in Rhenen.
De volledig elektrische versie, PowerView, met zo'n mooie pebble voor de aansturing en de PowerView App.
Keurig netjes...
We hebben Silhouette Shades gekocht bij Jac Wegh in Rhenen.
Keurig netjes aangelegd, en het hangt perfect. Zo mooi zonder al die snoertjes!

Bert Koper

Wij hebben lichtdoorlatende duettes gekocht bij Parre Wonen in Heemskerk. Wij zijn hier heel erg blij mee. Het automatische systeem waarmee de trekkoorden van gelijke lengte blijven is degelijk en... Wij hebben lichtdoorlatende duettes gekocht bij Parre Wonen in Heemskerk. Wij zijn hier heel erg blij mee. Het automatische systeem waarmee de trekkoorden van gelijke lengte blijven is degelijk en loopt soepel, het materiaal is mooi en van goede kwaliteit. Aanrader een aanwinst voor het aangezicht van onze woning.

Jos van Ekert

Mooie screens geleverd, en netjes gemonteerd door de dealer.

M. Veenstra

Onlangs duettes (lichtdoorlatend en verduisterend) aangeschaft bij Den Ouden Wonen in Mijdrecht. Wij zijn er heel erg tevreden over. Het mechaniek is degelijk en loopt soepel, het materiaal is mooi... Onlangs duettes (lichtdoorlatend en verduisterend) aangeschaft bij Den Ouden Wonen in Mijdrecht. Wij zijn er heel erg tevreden over. Het mechaniek is degelijk en loopt soepel, het materiaal is mooi en van goede kwaliteit. Verloop en patroon in de stof is zoals je op basis van de staal ook verwacht. Enkele duettes zijn bij ons uitgevoerd met het automatische systeem waarmee de trekkoorden altijd op dezelfde lengte blijven. Echt super is dat! Voor onze nog te bestellen duettes gaan we dat weer doen. Aanrader! Duettes zijn zeker niet goedkoop waardoor we ook nog niet alle ramen hebben kunnen bekleden dus we schaffen gefaseerd aan. Maar als het goed is doen we er jaren mee.

Liesbeth

Al maanden 'buiten gebruik'

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Liesbeth,
We hebben je recensie op TrustPilot beantwoord. Als je via je dealer een servicemonteur aanvraagt komen we er vast wel uit. ^TV

Martien v Heumen

Luxaflex: oogluikend de beste!

VK Design (België)

Luxaflex outdoor zonwering laten plaatsen. Zeer tevreden van het resultaat.

Annemarie

Duette Shades zijn recentelijk geplaatst door De Korte’s woonsfeer uit Laren gld. Zijn echt een hele mooie aanvulling op de inrichting en werken super. Nu nog wachten op de jaloezieën, deze hebben... Duette Shades zijn recentelijk geplaatst door De Korte’s woonsfeer uit Laren gld. Zijn echt een hele mooie aanvulling op de inrichting en werken super. Nu nog wachten op de jaloezieën, deze hebben een vrij lange levertijd. Nog even geduld hebben en we gaan er vanuit dat ze van net zulke goede kwaliteit zijn als de Duette Shades.

Kupers Swentibold Wonen Buchten

Super kwaliteit en keuze. Goede service en de luxe die we zochten met afstandbediening en app. Levering liet even op zich wachten, maar dat heb je er zeker voor over.

Frank

Onlangs Duette Shade aangeschaft via Van der Werf uit Alkmaar. Super goede service van de monteur. Kleine correctie ter plekke in orde gemaakt. Prachtig eind resultaat.