Irene

Zeer slechte service!!!

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Irene, dat is niet zo fijn om te lezen. We kijken graag of we je verder kunnen helpen maar dan hebben we iets meer info nodig (aard klacht, leverancier en je contactgegevens.) Kan je deze mailen... Dag Irene, dat is niet zo fijn om te lezen. We kijken graag of we je verder kunnen helpen maar dan hebben we iets meer info nodig (aard klacht, leverancier en je contactgegevens.) Kan je deze mailen naar socialmedia (a) luxaflex.nl ? ^TV

Vonk en Vloer

Hele goede ervaring gehad. Ze hebben mij goed geholpen en ben blij met het resultaat. Wel is de kleur van de luxaflex lichter dan het monster, waarschijnlijk omdat het monster kleiner was en minder... Hele goede ervaring gehad. Ze hebben mij goed geholpen en ben blij met het resultaat. Wel is de kleur van de luxaflex lichter dan het monster, waarschijnlijk omdat het monster kleiner was en minder licht doorliet. Vandaar dat de kleur er wat anders uitziet, alsnog heel blij mee.

J.D. v.d. Pol

Duette verd.kleur7865 met smartcord geleverd. Mooi materiaal .Heel tevreden en blij mee. Voldoet aan verwachting!

Schiks Deurne

We hebben al vaak raambekleding van luxaflex gehad en hebben nu weer voor luxaflex gekozen vanwege de kwaliteit, groot assortiment en goede prijs.

Knoester

Onlangs zijn wij trotse eigenaar van een nieuwbouw woning welke aangekleed moest worden. Na eerdere producten van luxaflex was de keuze gauw gemaakt.!!
LUXAFLEX word het.
Kwaliteit waar je...
LUXAFLEX word het.
Kwaliteit waar je blij van word.
En wat een luxe uitstraling!!
Wij hopen nog lang te genieten van ons huis en de raambekleding.

Jacqueline van Vliet-Dekkers

Wij hebben jarenlang plezier gehad van de jaloezieën van Luxaflex! Zes jaar geleden hebben we ze vervangen voor duette shades met het idee hier ook lang mee te doen. Helaas is de stof op twee banen... Wij hebben jarenlang plezier gehad van de jaloezieën van Luxaflex! Zes jaar geleden hebben we ze vervangen voor duette shades met het idee hier ook lang mee te doen. Helaas is de stof op twee banen van één duette gescheurd. We zijn naar de winkel waar we ze gekocht hebben teruggegaan, maar het kan helaas niet gerepareerd worden.
Erg jammer van het geld wat we ervoor hebben betaald!

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Jacqueline,
Het kan inderdaad niet gerepareerd worden, maar we kunnen kijken of we het doek kunnen vervangen. Laat je leverancier even contact met ons op nemen, denken we samen even mee ^TV

D. Koehoorn

Wat een enorm goede service heeft Luxaflex ons geboden. We waren nl. niet tevreden over de duettes die niet goed functioneerden op onze telefoon. Er was van alles geprobeerd om het te laten... Wat een enorm goede service heeft Luxaflex ons geboden. We waren nl. niet tevreden over de duettes die niet goed functioneerden op onze telefoon. Er was van alles geprobeerd om het te laten functioneren, maar helaas zonder resultaat. Na bemiddeling van het bedrijf waar we deze duettes hadden gekocht (RIDO in Emmeloord) heeft Luxaflex deze duettes gratis omgezet naar handbediening. Dit werkt uitstekend. Nogmaals hartelijk bedankt!!!!

G. Middel

Heeft even geduurd voordat ze er waren, maar eenmaal gearriveerd werden ze snel en vakkundig geïnstalleerd. De luxaflex duette geeft onze dakkapel een hele luxe uitstraling. Echt blij mee.

Kees van Boven

Na 30 jaar aangekeken te hebben tegen dezelfde rolgordijnen en overgordijnen hebben mijn vrouw en ik besloten om maar eens te vernieuwen. In die 30 jaar van ons 44 jarig huwelijk voelen we ons nog... Na 30 jaar aangekeken te hebben tegen dezelfde rolgordijnen en overgordijnen hebben mijn vrouw en ik besloten om maar eens te vernieuwen. In die 30 jaar van ons 44 jarig huwelijk voelen we ons nog piep jong maar wel met een rimpeltje hier en daar. Die rimpeltjes en verkleuringen in de stof zagen we ook bij de gordijnen en veel meer bij de rolgordijnen. Dus hoogste tijd om eens wat anders aan te schaffen.

Bij TMC Goes een scala aan mogelijkheden en kleuren. In de winkel zeiden we tegen elkaar, laten we eens gek doen en gaan voor duettes van luxaflex. Je zit dan in een iets hoger segment maar dan heb je ook wat, en ...... KWALITEIT VAN LUXAFLEX!
Nog prachtige overgordijnen er bij gezocht, zodat het plaatje compleet was. Prima geholpen door de verkoopster van TMC, nog een mooie korting ontvangen. De monteur heeft het nauwkeurig ingemeten en de montage is vakkundig en professioneel uitgevoerd. We zijn super tevreden.
Of we er nog 30 jaar van kunnen genieten? Als het ons ligt wel! Samen met de duettes van Luxaflex oud worden!

Charles Rasschaert

Alle aspecten van de aankoop waren onberispelijk. Ook de bevestiging van de zonneluifel werd in no time uitgevoerd door goed opgeleide en getrainde mensen. Aangename ervaring.