Ook voor het nieuwe huis weer raambekleding van Luxaflex uitgezocht en aangeschaft. Voor de woonkamer plissés met lite rise zodat er geen draden zichtbaar zijn. Wel iets duurder maar geeft een veel...Ook voor het nieuwe huis weer raambekleding van Luxaflex uitgezocht en aangeschaft. Voor de woonkamer plissés met lite rise zodat er geen draden zichtbaar zijn. Wel iets duurder maar geeft een veel strakkere uitstraling. Voor de slaapkamers is dat minder belangrijk en daar de "gewone" top-down/bottom-up uitvoering besteld. Monteren is kinderlijk eenvoudig en de kwaliteit zoals gewoonlijk TOP! Alleen jammer dat er zoveel plastic materiaal meegeleverd wordt wat zo de vuilnisbak in kan.
Oudshoorn & Van Egmond uit Katwijk
Op 7 juni onze nieuwe knikarmzonwering type Smart Choise geïnstalleerd gekregen door Oudshoorn & Van Egmond. Een kleine aanpassing achteraf aan de installatie was noodzakelijk, maar die is vakkundig...Op 7 juni onze nieuwe knikarmzonwering type Smart Choise geïnstalleerd gekregen door Oudshoorn & Van Egmond. Een kleine aanpassing achteraf aan de installatie was noodzakelijk, maar die is vakkundig en volgens afspraak uitgevoerd. Geweldig heel mooi en een eenvoudige bediening; top klasse!
C. Gonzales
Van saai en oubollig naar speels en modern. Dankzij onze nieuwe duettes en jaloezieën hebben de keuken, badkamer en slaapkamer een verjongingskuur ondergaan. Elke dag trek ik vol trots aan het...Van saai en oubollig naar speels en modern. Dankzij onze nieuwe duettes en jaloezieën hebben de keuken, badkamer en slaapkamer een verjongingskuur ondergaan. Elke dag trek ik vol trots aan het smartcord om top-down en bottum-up te genieten van het uitzicht door mijn keukenraam en met het trufit systeem kan ik nu rustig de draai-kiepramen open zetten zonder mijn raambekleding te beschadigen. Ik raad van harte een Luxaflex facelift aan voor iedere woning! Was het voor mijn eigen rimpels maar net zo eenvoudig!
Van den Berg en gekocht bij van den Berg Sittard
Sinds kort hebben wij de duette in ons bezit. Het is een regelrechte hit. En wat was dat prettig met die hitte van de afgelopen dagen. Ons hoor je niet klagen.
Ida Kloet
We willen graag zonnig stralend weertje, maar wel buiten en om te kunnen werken en slapen in huis met een fijne temperatuur hebben we luxaflex duettes, niet alleen mooie zonwering, maar ook heel...We willen graag zonnig stralend weertje, maar wel buiten en om te kunnen werken en slapen in huis met een fijne temperatuur hebben we luxaflex duettes, niet alleen mooie zonwering, maar ook heel mooi decoratief in de kleuren die bij je interieur passen. Top product!!
G. de Jonge Lughten
Goede ervaring via tussenhandel Woonhuisaanhuis Bien Conue, Spijkenisse
Merthe
Wij hebben de Luxaflex Plissé Shades besteld met een TruFit montagesysteem. Alles werd netjes aangeleverd, waarbij gelijk duidelijk was wat alles was. Ook was het helder hoe dit te monteren. Wat...Wij hebben de Luxaflex Plissé Shades besteld met een TruFit montagesysteem. Alles werd netjes aangeleverd, waarbij gelijk duidelijk was wat alles was. Ook was het helder hoe dit te monteren. Wat heel fijn was is dat de touwtjes al geknipt waren op maat, scheelt veel werk. Kortom, goede ervaring en top resultaat!
Fons Cluitmans
Vandaag onze nieuwe 'smart word duettes' gekregen. Geweldig heel mooi en een eenvoudige bediening; top klasse!
Nelleke van 't Veer
Het blijft toch altijd spannend......iets uitzoeken in de winkel en de kleur in je hoofd..... Maar wat een succes!! de kleur en de uitvoering zijn perfect! Heel blij mee.