Bente Groenland

Voor 2 slaapkamers duettes aangeschaft, twee tru-fits voor op de draai-/kiepramen en een standaard. Ze zijn allemaal prachtig en makkelijk in gebruik.
Jammer dat er bij een de touwtjes niet...
Jammer dat er bij een de touwtjes niet goed waren gespannen waardoor deze terug moest naar de fabriek, hopelijk is hij snel gerepareerd!

L. de Haan

2 mooie duette gordijntjes opgehangen in corona tijd door colors home keurig met handschoentjes en voldoende afstand hebben zij dit gedaan ben er erg blij mee en hoop er erg lang pleier van te hebben.

Evelien Spee

Duette Shades voor de slaapkamer aangeschaft. Het systeem dat ze vanaf boven en beneden (gedeeltelijk) open of dicht gaan is echt ideaal. Zou nooit meer anders willen!

D Drewes

Prachtige duettes en een heel fijn systeem. Ik hoop er jaren plezier van te hebben.

Simone

Prachtig en modern

Voorthuisen

Wij kochten de Duette Full Tone, omdat we niet alleen mooie en praktische gordijnen zochten, maar ook iets tegen inkijk. We wonen begane grond en anders kan iedereen zo bij ons op tafel kijken. Door... Wij kochten de Duette Full Tone, omdat we niet alleen mooie en praktische gordijnen zochten, maar ook iets tegen inkijk. We wonen begane grond en anders kan iedereen zo bij ons op tafel kijken. Door het slimme Topdown en Bottumup mechanisme kun je mooi spelen met de lichtinval en je raam meer of minder afsluiten.
Professioneel ingemeten en opgehangen. Drie ramen in 40 minuten. Geen rommel en de verpakking nemen ze weer mee.

Marion Sturmans

We zijn heel erg tevreden over onze plissé shades van Luxaflex! Deskundig gemonteerd door Swentibold uit Buchten. Weer verliefd op onze eigen woonkamer?

Alfred Schut

Luxaflex zonwering is geleverd door een lokale dealer. Ik vind de hoge prijs niet herkenbaar in het product. De beoordeelde stalen zijn klein en geven niet de juiste indruk hoe dit op het raam zal... Luxaflex zonwering is geleverd door een lokale dealer. Ik vind de hoge prijs niet herkenbaar in het product. De beoordeelde stalen zijn klein en geven niet de juiste indruk hoe dit op het raam zal staan. Ik zal voor een volgende keer op zoek gaan naar een ander en goedkoper alternatief.

Reactie Luxaflex Nederland:

Hallo Alfred, wat vervelend dat je zo'n ervaring hebt gehad. We zullen contact met je opnemen om te kijken wat we voor je kunnen doen. ^CO

Nienke

Na een poos zoeken naar geschikte raamdecoratie kwamen we in aanraking met luxaflex. Toen we de juiste kleur hadden uitgekozen was het zo besteld. De levertijd was heel netjes. En wat zijn we... Na een poos zoeken naar geschikte raamdecoratie kwamen we in aanraking met luxaflex. Toen we de juiste kleur hadden uitgekozen was het zo besteld. De levertijd was heel netjes. En wat zijn we tevreden met de gekozen raamdecoratie (Duette) in onze serre! Het ziet er strak/modern en stevig uit.

Rolf

Mooie kwaliteitsproducten