Prachtige plisségordijnen op kleur. Wat een kwaliteit!
Eric
Luxaflex Duettes TruFit aangeschaft voor de openslaande terrasdeuren. Heel tevreden met het resultaat.
Roelofs Grave
Wij zijn erg tevreden over de Luxaflex Duette in onze woonkamer . Je kan ze mooi horizontaal sluiten , zodat een ander geen inkijk heeft en jezelf toch weg kunt kijken. En het kijkt lux en nog... Wij zijn erg tevreden over de Luxaflex Duette in onze woonkamer . Je kan ze mooi horizontaal sluiten , zodat een ander geen inkijk heeft en jezelf toch weg kunt kijken. En het kijkt lux en nog heel modern ook.
Louise Rutten
Na drie jaren uitstellen hebben we eindelijk de knoop door gehakt en hebben we een Duette Shade laten monteren! Dit hadden we veel eerder moeten doen. Het ziet er prachtig uit, voorkomt ongewenste...Na drie jaren uitstellen hebben we eindelijk de knoop door gehakt en hebben we een Duette Shade laten monteren! Dit hadden we veel eerder moeten doen. Het ziet er prachtig uit, voorkomt ongewenste inkijk en een bijkomend voordeel : onze hond kan ook niet meer naar buiten kijken en springt daarom ook niet meer tegen de deur op als hij wacht om uitgelaten te worden. :-)
Toen bleek dat mijn man en ik in hotels veel langer en dieper slapen, zijn we gaan kijken waar dat aan lag. Het bleek beduidend donkerder in de hotelkamers dan thuis in de slaapkamer. Dus zijn we op...Toen bleek dat mijn man en ik in hotels veel langer en dieper slapen, zijn we gaan kijken waar dat aan lag. Het bleek beduidend donkerder in de hotelkamers dan thuis in de slaapkamer. Dus zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. De luxaflex duetten bleek de perfecte oplossing! Ze zijn snel en vakkundig gemonteerd en zien er heel chique uit. En het belangrijkst: we slapen nu veel beter!
Silco Poleij
Grote duette in de keuken laten ophangen. Perfect met smartcord bediening zodat de kinderen er niet bij kunnen. Mooie afwerking, top product!
boris kingma
Luxe en Flexibel - Luxaflex
"Je hebt het niet echt nodig, maar je wil het."
TMC Wonen Goes
Luxaflex in de badkamer. Bijzonder tevreden met eindresultaat
De Kapsalon Waterval Eijsden
Firma Wolters uit Eijsden heeft bij ons 2 stuks duette shade geplaatst. Erg tevreden. Prima isolatie en duurzame manier om het huis lekker warm en/of koel te houden. Weer erg tevreden.
Decokay van Slooten in Leusden heeft voor ons deze mooie Duettes verzorgd, we zijn er zo blij mee! Weer een stuk gemak in huis, gewoon vanaf de bank met de afstandsbediening :)