Prachtige duettes voor een sfeervol, strak uiterlijk. Makkelijk te bedienen en veel privacy in één simpele handeling.

Leendert Meijers

Het maakt mijn huis sfeervoller en mooier

Carolien Zwinkels - SBO de Diamant

Geachte l.s.,

Geachte l.s.,

We hebben de ramen van ons kantoor op school laten bekleden met luxaflex Duette. Wat een prachtig materiaal: stevig, netjes en aan beide zijden dezelfde kleur. Praktisch in de bediening en voor elk gebruik kun je de juiste sfeer creëren. Een prachtig middel om privacy te creëren tijdens gesprekken met ouders. Top!

Mariana de Niet

Meer dan tevreden over kwaliteit en producten. Vandaag heeft mijn keuken een geweldige uitstraling hierdoor gekregen, me happy :). En wat zou het beeld helemaal compleet maken als ik mijn aankoop... Meer dan tevreden over kwaliteit en producten. Vandaag heeft mijn keuken een geweldige uitstraling hierdoor gekregen, me happy :). En wat zou het beeld helemaal compleet maken als ik mijn aankoop bedrag terug zou winnen dan hoef ik niet 1 heel jaar te sparen om mijn slaapkamer ook een luxe uitstraling te kunnen geven. keep my fingers crossed, dat ik de lucky one ben.

Fam Mennen

Al 40 jaar klant van Luxaflex, diverse producten gehad, nu voor 2 slaapkamers verduisterende duettes geplaatst. Schitterend resultaat, zeer mooie uitstraling. Uitermate simpel te bedienen door... Al 40 jaar klant van Luxaflex, diverse producten gehad, nu voor 2 slaapkamers verduisterende duettes geplaatst. Schitterend resultaat, zeer mooie uitstraling. Uitermate simpel te bedienen door middel van Smart cord . Hier echt tevreden mee.

Kim Vegt

Vandaag nieuwe Luxaflex plisse's gekregen via Profita Eindhoven. Met bottom-up top-down systeem... erg fijn!

Nathalie Rozema

Overigens zijn onze witte plisse's (Luxaflex) nog steeds in orde, maar soms is verandering ook leuk:) Voor de metamorfose van ons huis hebben gekozen voor Antraciet plisse's van Luxaflex.
Mooi en chique is hoe ik ze het beste kan omschrijven.
Ook het nieuwe top down/bottum up systeem is erg fijn;)

Jeroen Schuurkamp

Niet alleen stijlvol en goede kwaliteit, maar ook het installeren en gebruik van de powerview werkt perfect en makkelijk.

Iris Sondorp

Prachtig, mooi, wauw, stijlvol, netjes ..... een aantal woorden die we te horen kregen toen onze plissés waren opgehangen!
Ook wij zijn weer uiterst tevreden, luxaflex heeft de perfecte...
Ook wij zijn weer uiterst tevreden, luxaflex heeft de perfecte uitstraling, ons nieuwbouwhuis is nu echt af!!!

plug meubels tnv mw kasteel

Ben zeer teveden met mijn luxaflex duette tobdouw bottom up een mooie styeem