Beauty Centre Jolanda

Fantastisch, echt een blikvanger makkelijk in gebruik. Direkt voor alle ramen bijbesteld.

Gooitzen Stellingwerff

Gisteren de duettes shade voor onze grote schuifpui opgehangen. We wisten niet zo goed wat voor gordijnen/zonwering we hier moesten hebben maar de luxaflex duettes shade zijn de perfecte oplossing.... Gisteren de duettes shade voor onze grote schuifpui opgehangen. We wisten niet zo goed wat voor gordijnen/zonwering we hier moesten hebben maar de luxaflex duettes shade zijn de perfecte oplossing. We hebben gekozen voor twee duettes voor de schuifpui zodat we het schuivende deel van de pui altijd vrij kunnen houden. Daarnaast geven de duettes ons de mogelijkheid om uit de zon te zitten en voldoende licht binnen laten om van het mooie weer te genieten! De perfecte oplossing en perfecte match met Luxaflex.

erik

We waren super tevrede met onze duets, helaas na 5 en half jaar (half jaar na de garantie datum) ging er 1 stuk.
zonder enige problemen nieuwe gekregen! normaal gesproken schrijven we geen...
zonder enige problemen nieuwe gekregen! normaal gesproken schrijven we geen reviews, maar zulke service mag best benoemd worden!

Evers

Na weken zonder enige raambekleding, heel erg blij met de Duettes shades met het trufit systeem. Ideaal voor onze openslaande deuren in de keuken, zonder gaatjes te hoeven boren in de kozijnen. Kan... Na weken zonder enige raambekleding, heel erg blij met de Duettes shades met het trufit systeem. Ideaal voor onze openslaande deuren in de keuken, zonder gaatjes te hoeven boren in de kozijnen. Kan ik eindelijk weer in m'n nakie m'n ontbijtje maken 's ochtends;)

Ilse

Gisteren de twee Duette Shades van Luxaflex opgehangen. Dat was binnen een uurtje gepiept en wat een mooi resultaat. Warme uitstraling, makkelijk te bedienen en de inkijk kunnen we nu regelen!

Laura Barendregt

Slecht product. Slechte service. Nu blijkt ook nog dat mijn review niet gepubliceerd wordt!!! Schandalig werkelijk.

Reactie Luxaflex Nederland:

Hi Laura, wat vervelend dat je zo'n ervaring hebt gehad. Dat is niet de bedoeling. Zou jij ons een mail kunnen sturen, zodat we je kunnen helpen? Het liefst naar socialmedia@luxaflex-nederland.nl.... Hi Laura, wat vervelend dat je zo'n ervaring hebt gehad. Dat is niet de bedoeling. Zou jij ons een mail kunnen sturen, zodat we je kunnen helpen? Het liefst naar socialmedia@luxaflex-nederland.nl. Dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Marion

Al jaren fan van Luxaflex; weer tevreden met aankoop!

Mooi fixatiesysteem op het kunststof raam zonder dat je hoeft te boren. Geweldig! Neem weinig ruimte in. Echt ideaal. Ik ben er zo blij mee. Toen ik het zag in de winkel was ik helemaal bij dat ik... Mooi fixatiesysteem op het kunststof raam zonder dat je hoeft te boren. Geweldig! Neem weinig ruimte in. Echt ideaal. Ik ben er zo blij mee. Toen ik het zag in de winkel was ik helemaal bij dat ik dit product had gevonden. Echt een ideale oplossing voor ons huis.

Rik Koppelle

Zeer prettige en deskundige zaak

Henny

Bediening vanuit je luie stoel, iPhone of via Zon’s opgang open en zon’s ondergang dicht