J.H. Boersema

Bedienings gemak

Hellenberg Woninginrichting

Topproduct

Marieke Linstra

Sfeervolle lichtval met de duette shades. Dankzij de duettes hebben we niet langer schel licht maar heel sfeervol en zacht licht. Ze geven onze kamer een super make over. Dit hadden we eerder moeten... Sfeervolle lichtval met de duette shades. Dankzij de duettes hebben we niet langer schel licht maar heel sfeervol en zacht licht. Ze geven onze kamer een super make over. Dit hadden we eerder moeten doen. Zelfs onze kinderen vinden t zo veel gezelliger. We kozen voor bottum up en top down zodat we ze in alle richtingen kunnen instellen. Ideaal omdat we dichtbij de straat zitten en zo toch voldoende licht binnen krijgen zonder dat iedereen naar binnen kan kijken. Handig te monteren (door mijn man;)). We zijn super tevreden!

Petra

Wat zijn wij blij met de nieuwe luxaflex duettes zaten we eerst in de etalage, nu kunnen we het inkijk vrij maken, en 's avonds heerlijk verduisterd.
Het is echt design!!!

Witjes

Top! Goede professionele service. Prachtig product ( duette shades) Voor onze serre. Na plaatsen was het prachtig om te zien maar merkte we ook direct dat ze doen wat er wordt beloofd.
De zon...
De zon weren en in de avond isolerend( van de glazen puien komt veel kou af en met de duettes scheelt dit enorm

P. Groenia

Luxaflex heeft een prachtig Top product geleverd. Het betreft 8 stuk Zonwering Deutte met Smartcord. Zeer mooi product en erg goed afgewerkt met een mooie desing uitstaling. Daarnaast heel snel... Luxaflex heeft een prachtig Top product geleverd. Het betreft 8 stuk Zonwering Deutte met Smartcord. Zeer mooi product en erg goed afgewerkt met een mooie desing uitstaling. Daarnaast heel snel geleverd en geinstalleerd.

L.K. Koetsier

Topbedrijf, snel en netjes bestelling geleverd en geplaatst door de firma Van der Linde in Waddinxveen

Slechte communicatie, tijdens onderhoud en valse beloftes