Toepassen van circulariteit en bevorderen biodiversiteit
Communicatie en bereikbaarheid
8.2/10
Kwaliteit geleverd werk
Klantvriendelijkheid medewerker
Informatie op website
CO2 reductie en beschermen milieu tijdens uitvoering
Klantvriendelijkheid kantoor
Informatie en inspiratie op social media
7.2/10
Nakomen afspraken

Ton

Na overleg over de uit te voeren werkzaamheden gaat men deskundig en netjes aan de slag. Uiteraard zorgen wij zelf voor koffie en een stroopwafel en de klus is binnen de verwachte tijd geklaard.

Beste Ton,
Dank je wel voor de mooie review! Wij weten dat onze collega's het enorm waarderen als ze een koekje bij de koffie krijgen dus ook dank daarvoor!

Corbeij

In slechts 1 dag hebben de medewerkers van v/d Spek onze tuin weer netjes en beheersbaar gemaakt. We zijn zeer tevreden !

Beste familie Corbeij,
Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn over de verleende diensten. Geniet van de nette tuin!

Theo

Onlangs heb ik een sproeisysteem van Gardena bij Gardena zelf aangeschaft en geinstalleerd. Helaas werkte het geheel niet naar behoren (lekkage bij de ventielen). De servicedesk van Gardena is zeer... Onlangs heb ik een sproeisysteem van Gardena bij Gardena zelf aangeschaft en geinstalleerd. Helaas werkte het geheel niet naar behoren (lekkage bij de ventielen). De servicedesk van Gardena is zeer slecht ("wij kunnen u niet helpen, stuur maar een mail, de technische dienst is telefonisch niet bereikbaar"). Van alles geprobeerd, niets hielp. Via een kennis bij Van der Spek uitgekomen. Dankzij Gilbert (?) was het probleem snel opgelost. Het was een door mij gemaakte montagefout (3 fixatiebeugels ontbraken). Veel dank voor het geduld, het meedenken en het -kosteloze!- advies. Voortaan meteen naar Van der Spek!

Hallo Theo!
Wat een mooie review, wij helpen graag! Fijn dat het systeem tijdens het warme weer zijn werk deed!

MH

Ik heb nu een nette voor en achtertuin!

Beste MH,
Dank je wel voor de review. Geniet van de voor- en achtertuin!

Miranda

In deze specifieke opdracht was veerkracht, inlevingsvermogen en adequaat handelen gevraagd. De projectbegeleider(s) hebben hier heel goed op ingespeeld. Klasse!

Beste Miranda,
Dank je wel voor deze prachtige woorden, daar doen we het voor!

Henk

Reactie M. van der Spek GROEP:

Dank je wel voor je review Henk!
Groet,

Jan

De medewerkers van Van der Spek die zijn betrokken bij de verzorging van het hendrik Kraemerpark zijn deskundig, toegewijd en hebben groot vertrouwen gekregen van de leden van de commissie "Park en... De medewerkers van Van der Spek die zijn betrokken bij de verzorging van het hendrik Kraemerpark zijn deskundig, toegewijd en hebben groot vertrouwen gekregen van de leden van de commissie "Park en Tuin". die voor de VvE HKP verantwoordelijk is voor het onderhouden van het park.

Beste Jan,
Van dit soort reviews worden wij blij, dank!
Wij hopen dat de samenwerking nog lang mag duren zodat we beiden genieten van het park!

J. & M.

Dit resulteert in een uitstekend onderhouden Park en Tuin van het Hendrik Kraemerpark in Oegstgeest.
De aanpak en vakkennis staan garant voor dit succes.

Beste J. & M.,
Bedankt voor deze fijne review!

Henrie

Snelle actie , duidelijke offerte , goede planning

Fijn om te horen Henrie!
Groet,

Bob

Zeer betrokken en meedenken, goede prijs en kwaliteit. echte aanrader!

Beste Bob,
Daar doen we het voor!