Bianca van Toorn

Netjes verpakt, artikel top! Goede levering volgens afspraak. Artikel goedkoper dan bij andere aanbieders! Zo kun je nog eens een leuk graag gewild kado kopen.

Je kan aangeven bij welke buren het wordt afgeleverd indien je niet thuis bent. Erg handig.

Arti

Ieder jaar bestel ik versieringen met een andere thema voor mijn zoontje's verjaardag en altijd zeer tevreden! Mijn zoontje is iedere jaar weer super blij en met een blije kind, heb je ook een blije... Ieder jaar bestel ik versieringen met een andere thema voor mijn zoontje's verjaardag en altijd zeer tevreden! Mijn zoontje is iedere jaar weer super blij en met een blije kind, heb je ook een blije mama!

Natasja Soekidjo Yeung

Top

Hoeveelheid artikelen en prijs

M Snijders

De producten zijn snel geleverd, waren goed verpakt en het kwam overeen met de afbeeldingen op de site.

Gerda

Vlugge afhandeling

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Helaas maar een magere 6 als cijfer van ons.
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Helaas maar een magere 6 als cijfer van ons.
Uw zending de volgende dag al in België geleverd dus wij vragen ons af wat we kunnen verbeteren zodat we de volgende keer ook van u een goed cijfer mogen ontvangen.

P. Sava

Als is zo als aangetoond op de afbeeldingen van super kwaliteit.

Super kwaliteit

Nellie Badalian

Goed, snel en correct

Snele reactie

Liss

Prima! Donderdag besteld, vrijdag bezorgt dus helemaal prima!

Beste klant,
Bedankt voor deze feedback en het vertrouwen.
Graag tot een volgende aankoop!

S. Uitterhoeve

Fantastische service, zeer behulpzaam via de chat.

Bereidwillig

Beste klant,
Bedankt voor deze feedback waar we zeer trots op zijn.
Graag tot een volgende aankoop!

Like Koevoets

Fijn dat er veel te kiezen èn te verkrijgen is per thema!
Fijn dat er veel te kiezen èn te verkrijgen is per thema!
Vaak is er maar 1 bord en 1 slinger. Bij jullie heb je van een thema gebaksbordjes en eetbordjes, verschillende soorten slingers èn de juiste kleuren bij het thema om zelf nog meer uit te breiden!
Ik vond het super dat mijn commentaar bij de bestelling gelezen is ( 10% korting sloeg niet aan) en dat ik de, volgende dag al, korting alsnog retour kreeg geboekt op mijn rekening!
Alle kleine beetjes helpen en maken het feest compleet! En dat weten jullie heel goed!
Fijn! Dankjewel!

Dar de keuze reuze is èn het commentaar bij de bestelling gelezen is waardoor ik mijn 10% korting alsnog terug kreeg op mijn rekening! Super!

Beste klant,
Door een technische storing was inderdaad een actiecode zichtbaar die niet actief was.
Beste klant,
Wij vinden feedback van de klant zeer belangrijk en lezen alle opmerkingen om te zien waar wij ons nog kunnen verbeteren. Na uw opmerking hebben wij het gelijk oplost en uiteraard de misgelopen korting dezelfde dag nog terug gestort.
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!