M.Ali-Beuting

Prima betaalbaar afspraak is afspraak

Betaalbaar

bieke

Zeer tevreden

duidelijke communicatie, snelle levering

Oma

Goede ervaring. Track en tracé was super!

Het was mooi dat ik op mijn vrije dag het zo kon regelen dat het pakketje toen werd bezorgd.

Janssen

Heel goed, goede prijzen en snelle levering!

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering!

Priscilla van Dongen

Snelle levering, netjes geleverd. Kwaliteit is goed.

Is mijn eerste bestelling. Zal zeker nog wel weer bestellen.

Wat fijn dat er bedrijven zijn die leuke spulletjes hebben, alles op voorraad en binnen een dag leveren!!! Heel fijn voor de lastminute denkers. Ga zo door!

Snelheid, communicatie, prijs/kwaliteit prima

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen Maakmijnkindblij te beoordelen.
Beste klant,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen Maakmijnkindblij te beoordelen.
Wij verkopen dagelijks een honderdtal ballonstokjes en tot op heden hadden wij hier nog geen vragen over mede omdat wij dachten dat de foto op de website duidelijk was.
Heeft u vragen over een artikel bel, mail of maak gebruik van onze livechat en onze medewerkers helpen u onmiddellijk.
Webcare Maakmijnkindblij.nl

Mommen

Jullie zijn een heel goed bedrijf en ik kreeg heel snel antwoord op mijn mail ..erg fijn.
Ook de verzenddag wat mis ging werd meteen aangepast erg fijn... dank jullie wel

Snelle service en levering

Jean-Roger Daenen

De website is heel net en handig. Makkelijk om spulletjes te vinden en te bestellen.

levering ging zeer snel. Dus al met al prettige webshop.

nette overzichtelijke categorie indeling van spullen.

Daniela Borba

Snelheid

Anoeska

Geleverd op de dag dat het zou aankomen. Alleen waardeloos Pakketservice waar jullie mee werken. Deze geeft niet aan in wat tijdslijn zij aankomen.

Product geleverd zoals aangegeven.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
De GLS pakketdienst geeft tijdsblokken aan per 3 uur waarin uw zending wordt geleverd.
Beste klant,
Ook kunt u dit zelf ook in uw track en trace gegevens zien door te klikken op ''bekijk hier uw tijdsvenster''.
Natuurlijk kunt u altijd met onze klantenservice bellen, mailen of gebruik maken van de handige livechat. Onze medewerker kijkt dit dan gelijk voor u na.
Webcare Maakmijnkindblij.nl