A.m schaap

Snelle levering, alles netjes verpakt en alles was in nette staat.

Sofie

Super vlot in afhandelen,zeer snel bezorgd !

X

Snelle levering, goede spullen voor een betaalbare prijs
Ben al jaren trouwe klant

Goed assortiment voor een goede prijs

Wederom bedankt voor uw vertrouwen,
Wederom bedankt voor uw vertrouwen,
Wij proberen een betaalbaar afwisselend assortiment te presenteren die je niet in de grote speelgoedwinkels aantreft. Hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat wij bij sommige karakters geen speelgoed aanbieden omdat deze dan in de speelgoedwinkel te vinden zijn.

Nwinse

Goed netjes

Nette uitleg goede fotos

Beste klant,
Bedankt deze mooie score!

RV

Voorheen goede ervaringen, de laatste keer erg slecht.

Voorheen goede ervaringen, de laatste keer erg slecht.

Behalve dat mijn pakket niet een svoor kerst is aangeleverd, komt er van feedback op mijn klacht weinig respons. Alleen dat ik een mailtje moet sturen i.p.v. een prive facebook bericht.

Een week na de bestelling is het pakket nog steeds niet te traceren op de site van hun vervoerder.

weet ik nog niet

Beste klant,
U heeft reeds 4x eerder besteld zonder problemen.
Beste klant,
U heeft reeds 4x eerder besteld zonder problemen.
Zoals reeds eerder via de email geschreven, bij problemen neem contact op met onze klantenservice, dit kan per email info@maakmijnkindblij.nl via de handige livechat op de website of telefonisch 053 4308474.
Onze medewerker die Facebook bijwerkt heeft geen inzicht in de track en trace van zendingen en heeft u netjes gevraagd dit te melden bij de klantenservice.
Uw zending is in de kerstdrukte bij de pakketdienst zoekgeraakt, dit kan gebeuren maar uw zending is verzekerd en als wij op de hoogte waren gebracht dan hadden wij dit gelijk kunnen oplossen.
Helaas geeft u ons waarom dan ook niet deze mogelijkheid en laat u gelijk deze review achter. Jammer daar wij u graag hadden geholpen.
Het factuurbedrag is terug gestort op uw rekening.

grumpie46

Een bestelling gedaan op 29 december en 30 december geleverd toppie

Elin6

De levering was naar verwachting. Verder snel geleverd en goed verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle, correcte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Sophie

Geweldig!!!

hele goede website, mooie producten, hele goede klantenservice

Bakker

Snelle en goede service

Angela

Bestelling om 15.30 uur gedaan, maar is toch nog dezelfde dag verstuurd. Vervolgens liet de pakketdienst het helaas afweten. Pas 3 dagen later werd het pakket bezorgd. De begeleiding van Wim deze 3... Bestelling om 15.30 uur gedaan, maar is toch nog dezelfde dag verstuurd. Vervolgens liet de pakketdienst het helaas afweten. Pas 3 dagen later werd het pakket bezorgd. De begeleiding van Wim deze 3 dagen was echter super! Waardoor ik een volgende keer toch weer vol vertrouwen bij jullie bestel.

Een heel sterk punt is jullie medewerkers. En dan met name Wim!

Beste klant,
Ja helaas heeft de pakketdienst hier niet een geweldige prestatie geleverd en natuurlijk hoeft u hier dan ook niet voor te betalen.
De verzendkosten hebben wij per omgaande...
Beste klant,
De verzendkosten hebben wij per omgaande gecrediteerd.
Wij zijn blij om te horen dat onze klantenservice u goed heeft geholpen.
Mochten er zich in de toekomst weer problemen voor doen laat het ons AUB weten want niets is belangrijker voor ons dan een tevreden klant.