Nelle

Elke verjaardag van onze tweelingdochters bestellen we allerlei leuke spulletjes en decoratie in thema. Altijd een plezier om de bestelling uit te pakken en verraste blijf gezichtjes te zien van de... Elke verjaardag van onze tweelingdochters bestellen we allerlei leuke spulletjes en decoratie in thema. Altijd een plezier om de bestelling uit te pakken en verraste blijf gezichtjes te zien van de kids bij het aanschouwen van hun ‘helden van het moment’. Na Bumba en 2 jaar Paw patrol wordt het alweer een spetterende 4e ‘shimmer & shine’ party!

Super veel keuze aan mooie prijzen!

dv

De service is goed en snel, het enige minpuntje was dat de zak dat ik besteld had kleiner uitviel dan verwacht, waardoor hij niet kan dienen voor wat het de bedoeling was.

snelle levering

C.m.a

Super snelle service.

Super snel levering en vooral alles duidelijk aangegeven!

Monixica

Prima!!

Er is veel keuze!

Natasha

Super snel geleverd

Snel

Tilmans Monique

Super en de klantendienst ook top?

Debby

Zeer snelle levering en product is zoals omschreven!! Top dus!

Saskia

Voor het eerst besteld en dat ging prima. Een item was uitverkocht en dat was niet op de site vermeld, maar heb meteen mijn geld terug gestort gekregen en een item cadeau. Mijn dochter is er blij... Voor het eerst besteld en dat ging prima. Een item was uitverkocht en dat was niet op de site vermeld, maar heb meteen mijn geld terug gestort gekregen en een item cadeau. Mijn dochter is er blij mee, dus ik ook. Goede service!

Lytse

Keurig optijd geleverd. En fijn dat je zelf de tijd van de levering via GLS kunt aangeven.
Qua betaling kwam de mail in mijn junk mail waardoor ik dacht dat mijn bestelling niet goed was gegaan. Later de mail wel gevonden. Misschien automatisch in de mail een link die verwijst naar internet bankieren. Nu apart de gegevens overnemen en naar de betaal app. Vond ik niet handig.