Monique

Alles verliep heel voorspoedig, ik zou deze website zeker aan vrienden en bekenden aanbevelen.

Ik vond de website via Google en stond versteld van het assortiment! De keuze is reuze! De site is overzichtelijk alles werkte naar behoren. Betalen via iDeal helemaal fijn en dan nog voor 15.00 uur... Ik vond de website via Google en stond versteld van het assortiment! De keuze is reuze! De site is overzichtelijk alles werkte naar behoren. Betalen via iDeal helemaal fijn en dan nog voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis.

Hendrickx Priscilla

Mooie artikelen en snelle service ? Ik ben zeker als mijn dochtertje te zaterdag op haar feestje de versiering en kado's ziet haar oogjes zullen glunderen

Wordt vlug geleverd en goed ingepakt

MarioParty

Redelijk tevreden, de uitnodigingskaarten waren hier en daar omgevouwen was een beetje jammer.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Spijtig om te horen dat 1 artikel uit uw bestelling niet geheel naar wens was.
Beste klant,
Spijtig om te horen dat 1 artikel uit uw bestelling niet geheel naar wens was.
Al onze artikelen zijn nieuw verpakt en geseald door de fabrikant. Het is niet mogelijk artikelen als deze per stuk te controleren. Bij problemen of klachten zoals vermeld op de meegestuurde flyer neem gelijk contact op met onze klantenservice zodat wij het kunnen oplossen. Onze klantenservice is bereikbaar op via de handige livechat, email: info@maakmijnkindblij.nl of via de telefoon op 053 4308474.
Wim
Webcare Maakmijnkindblij.nl

Mevr Rosen

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelden.

nee

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Uw zending heeft een foutsortering gehad wat helaas soms wel eens voor kan komen. De zending is met 1 dag vertraging bij u aangekomen. Dit is nog binnen de 1-2 werkdagen levering die wij aangeven op de website.
98% van alle zending komen de volgende werkdag aan, 100% zekerheid kan voor slechts €2,00 extra met express levering.
Klantenservice Maakmijnkindblij

Nenapicara

Prima bedrijf

Jailey

Zeer tevreden

Snelle levering, klantvriendelijk

oma

Makkelijke site om iets op te zoeken.
goed verpakt bij het versturen.

ja, de verwachtingen die ik had waren er of kwamen uit.

Ohara

Bestellen ging heel makkelijk.geen gedoe dus!

makkelijk te vinden en te bestellen

Mama kind 6 jaar

Levering volgens afspraak. Goed verpakt