Bhoep

Optijd en snel bezorgd. Tevreden!

Snel bezorgd

Priscilla selder

Leuke spullen en snelle levering !

Lee-Ann ten Pas

Snelle levering en het meeste is goede kwaliteit

Mirjam

Super!!! Mooie aanbieding en snel in huis

Informatie op facebook

eva

Alles makkelijk. snelle bezorging

Angelique Meijnders

Susanne Van der Sanden

Goede snelle levering. Netjes verzorgd

Snelle nette levering

Nicole brouwer

Leuke dingen op de website. Was bang dat het niet op tijd zou aankomen, maar Wim heeft me netjes teruggemaild dat het al op de post is en hoogstwaarschijnlijk op tijd aan zou komen. Dat is gelukkig... Leuke dingen op de website. Was bang dat het niet op tijd zou aankomen, maar Wim heeft me netjes teruggemaild dat het al op de post is en hoogstwaarschijnlijk op tijd aan zou komen. Dat is gelukkig ook gebeurd. Fijn dat iemand zo op tijd reageert en dat het ook op tijd wordt geleverd! Bedankt!

communicatief en klantvriendelijk

Xxxxx

Zeer tevreden. Een aanrader. 1e keer besteld via deze website en uitstekende service

Veel keuze en duidelijke website. Duidelijke correcte info omtrent producten levertijden Enzo.

janice sewraj

De levering is snel, maar het artikel had anders beschreven moeten worden. Ik ging echt uit van een poster van geplastificeerd papier of in ieder geval een stevigere poster. Als je de grote "poster"... De levering is snel, maar het artikel had anders beschreven moeten worden. Ik ging echt uit van een poster van geplastificeerd papier of in ieder geval een stevigere poster. Als je de grote "poster" uitvouwt zitten de vouwnaden er nog in en die krijg je er niet uit. dit geeft een zeer lelijk effect.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Bedankt voor het delen van uw aankoopervaring en het beoordelen van ons bedrijf.
Beste klant,
Wij begrijpen deels uw opmerking echter een artikel met een formaat 165x189cm kan alleen maar opgevouwen worden verzonden. De fabrikant laat deze machinaal opvouwen zodat het ook voordelig voor u verzonden kan worden.
In de artikel omschrijving vermelden wij altijd duidelijk uit welk materiaal het artikel vervaardigd is.
Webcare Maakmijnkindblij.nl