silvia

Snelle levering en goede producten

snelle levering

a van der mije

Zeer uitgebreid assortiment. makkelijke site en snelle levering.

ze hebben artikelen die ik nergens anders kon vinden. maken echt een kind blij?

Marloes

Leuke originele producten en snelle levering

Goede communicatie over orderstatus

jopie wise

Google

snelheid, kwaliteit

Veronique Marchand

Correct, snel en mooie kwaliteit !

veel keuze uit verschillende thema's.

Joyce L

Leuke webshop met spullen die je niet overal vindt. Een puzzel, nachtlampje en sieraad besteld en netjes de volgende dag geleverd. Goede service dus. Helaas is het nachtlampje al na twee dagen... Leuke webshop met spullen die je niet overal vindt. Een puzzel, nachtlampje en sieraad besteld en netjes de volgende dag geleverd. Goede service dus. Helaas is het nachtlampje al na twee dagen kapot, maar dat valt deze prima webshop niet aan te rekenen.

Veel keuze in artikelen en de volgende dag geleverd.

Sarah

Leuk dat het pakketje sneller toekwam dan verwacht!
Mijn zoon is zot van thomas en verjaart in april, ik ben benieuwd hoe zijn reactie zal zijn!
En op jullie site vond ik alles wat ik...
Leuk dat het pakketje sneller toekwam dan verwacht!
En op jullie site vond ik alles wat ik nodig had, ik zal jullie zeker onthouden en aanraden bij vrienden

Josien

In eerste instantie tevreden, product netjes en op tijd geleverd. Maar omdat het toch niet aan de verwachtingen voldeed, wilde ik het terugsturen. Dit is echter voor eigen rekening. Heb ik nog niet... In eerste instantie tevreden, product netjes en op tijd geleverd. Maar omdat het toch niet aan de verwachtingen voldeed, wilde ik het terugsturen. Dit is echter voor eigen rekening. Heb ik nog niet eerder meegemaakt. Zal niets meer bestellen bij dit bedrijf.

Gemiddeld

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Beste klant,
Op het moment dat u een bestelling retour stuurt ontvangt u het factuurbedrag terug (dit is incl de verzendkosten voor de heenzending). De retourzending moet u dan in dit geval wel zelf betalen of regelen omdat de winkelier het dan al ‘’gratis’’ bij u heeft bezorgd.

Is een artikel defect, wijkt deze af van de artikel omschrijving cq foto dan zijn ook de retourkosten ook voor de winkelier.
Dit is alles in de wet vastgelegd en hier houden wij ons ook netjes aan.
Ook zijn wij aangesloten bij het Webshopkeurmerk waar u evt uw klacht kunt laten beoordelen.
klantenservice Maakmijnkindblij.nl

N Gomez

Voor het eerste keer ging goed