kim

Gewoon jammer dat de verzending naar belgie pas gratis is vanaf 75 €. dit zou gerust vanaf 50€ mogen zijn.

heel snelle levering vooral voor uit een ander land te komen!

Meersman johan

Heel goede service

Laïla

Het bedrijf heeft mijn pakket op tijd verstuurd.

Het leveren van mijn artikel vind ik traag en onduidelijk. Ik was niet thuis en kreeg een mail en heb een nieuwe afspraak gemaakt voor vrijdag. Daarbij had ik aangegeven dat (mocht ik niet thuis... Het leveren van mijn artikel vind ik traag en onduidelijk. Ik was niet thuis en kreeg een mail en heb een nieuwe afspraak gemaakt voor vrijdag. Daarbij had ik aangegeven dat (mocht ik niet thuis zijn) het pakket bij de buren afgeleverd kon worden. Ipv daarvan heb ik weer een "niet thuis mail" gekregen. Daarnaast os het super vervelend dat je niet een gwenste tijdstip of dagdeel kan aangeven bij GLS.

sandrazwartkoper1693@gmail.com

Goede service, en ik was zelf niet thuis en kreeg een mail,.waar het wel bezorgd was,top!

Nee, alles was prima in orde, ik kan alleen geen

Chevalking

Hele goede ervaring. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

N.V.T.

Goede en snelle levering

jimmy van der stelt

Vaker besteld voor me dochter en hele goed service en belangstelling over de verloop van de bestelling

aardige mensen die echt klaar staan voor de klanten wat ik heel belangrijk vind petje af!

Kuijstermans

Zeer snelle levering producten in goede staat!

Zeer snelle levering goed op de hoogte gehouden.

Sandra

Eerste keer bij dit bedrijf gekocht maar zeer tevreden. Adres staat al bij mijn favorites!

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit, goed op de hoogte via mail