Gina lanza

Goed!

snelle levering

Jo Van Der Straeten

De volgende dag alles in huis!super gewoon!!!

Communicatie en snelheid!

Paula Sackman

Vorige week Zaterdag en Zondag artikelen besteld.wat een fantastische service, gelijk de bevestiging ontvangen. Op Maandag de mail ontvangen over het verzenden en Dinsdagmorgen bezorgd. Vorige week Zaterdag en Zondag artikelen besteld.wat een fantastische service, gelijk de bevestiging ontvangen. Op Maandag de mail ontvangen over het verzenden en Dinsdagmorgen bezorgd.
Daar ik 2x verzendkosten had betaalt was mijn verbazing groot toen ik Woensdag merkte dat dit bedrijf mij 1x de verzendkosten had terug gestort.
TOP !!!!!!

lies

Positief, leuke site, veel keuze, vlot bestellen en tijdig geleverd! En ... inderdaad mijn kind blij gemaakt ;-)

K. van Dijk

(Bewerkt)

Extreem breed assortiment

brigitte schnelle

Top bedrijf zeer tevreden supersnelle levering

vandaag bestellen morgen in huis uitstekend

Mary Stuurman

Levering slecht, niet komen opdagen op afgesproken datum, dag daarna, na over en weer bellen (chauffeur zou voor half vier komen) eindelijk op kwart voor 5 het pakje, 2 vrije middagen op m Levering slecht, niet komen opdagen op afgesproken datum, dag daarna, na over en weer bellen (chauffeur zou voor half vier komen) eindelijk op kwart voor 5 het pakje, 2 vrije middagen op m
oeten nemen!! Zeer ontstemd, wel een dame van de klantenservice van GLS die me vriendelijk te woord stond.

Emina Dencic

Was op zoek naar een specifiek stepje, maakmijnkindblij was de enige die 'm had. Snelle en goede service, goede prijs.

Ik had per ongeluk verkeerd huisnummer opgegeven, werd meteen gebeld en gemaild om het juiste nummer te achterhalen en had het de volgende dag al in huis. Topservice!