M

unique producten

Jager

Goede service en snelle reactie.

ik had op goede vrijdag besteld, maar het ging even fout met betalen. had een mail gestuurd dat ik het had besteld met bewijs van overboeking erbij. dit omdat mijn bank het op feestdagen niet over... ik had op goede vrijdag besteld, maar het ging even fout met betalen. had een mail gestuurd dat ik het had besteld met bewijs van overboeking erbij. dit omdat mijn bank het op feestdagen niet over boekt en dus pas dinsdag omdat het maandag ook nog eens Pasen was. was geen probleem en dinsdag had ik het in huis. echt super.

Naam vindt ik niet nodig

Is goed

C VAn leeuwen

Goed! Supersnelle levering.

Inge Blonk

Bijzonder coulant bedrijf. Ons product kwam licht beschadigd binnen. Na mailcontact is het snel en keurig opgelost.

Service bij klachten.

Miryam

Hele snelle bezorging ! Maar de bezorgkosten vind ik een beetje veel ..voor de rest top !

Echt snel bezorgd

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Beste klant,
Wij hanteren voor pakketzendingen een tarief van €4,95 en vanaf €50,00 is het gratis binnen NL. Voor brievenbuspost hanteren wij het actuele PostNL tarief + 21%BTW. Wij berekenen géén handelings of verpakkingskosten en hebben ook géén invloed op de absurde prijzen die PostNL berekend voor de postzegels.
klanten service Maakmijnkindblij.nl

vd Hoven

mooie website!

Batist

Veel keus en snelle levering

Prettig, dat u bij bepaalde producten de reactie van de klanten zet.
Betreft kleding stukken die groot uitvallen

Mili

Heel goede service en snelle levertijden

Ik kon heel makkelijk telefonisch mijn wijziging doorgeven

A van Diepenbeek

Prima, ging geruisloos!