Mevrouw Salesia

Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel. Niks te klagen. Levering ging goed via GLS. Een klein minpuntje is wel dst er geen exacte tijdstip stond van bezorging. Maar je krijgt in iedergeval de... Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel. Niks te klagen. Levering ging goed via GLS. Een klein minpuntje is wel dst er geen exacte tijdstip stond van bezorging. Maar je krijgt in iedergeval de mogelijkheid om te kiezen tussen levering van Post NL of GLS. Ik ben tevreden!

Sandra Daems

Super winkel, snel shoppen zonder veel omwegen en haperingen, vriendelijke service en snelle levering. En niet te vergeten een zeer uitgebreid aanbod waardoor het niet vijf winkels afschuimen is om... Super winkel, snel shoppen zonder veel omwegen en haperingen, vriendelijke service en snelle levering. En niet te vergeten een zeer uitgebreid aanbod waardoor het niet vijf winkels afschuimen is om alles te vinden.

Wat echt opvalt tov alle andere online shops is het gemak van bestellen...je klikt je item aan en kegt het in het winkelmandje en gaat vervolgens heel gemakkelijk verder naar het volgende voorwerp... Wat echt opvalt tov alle andere online shops is het gemak van bestellen...je klikt je item aan en kegt het in het winkelmandje en gaat vervolgens heel gemakkelijk verder naar het volgende voorwerp uit het gekozen thema !!! Eindelijk shoppen zonder stress !!!
En zoals we gewend zijn van het shoppen in Nederland, steeds snelle levering en vriendelijk geholpen.

MC. Grilz

Gewoon goed. Makkeijk te bestellen en supersnelle aflevering. Top

Zeer snelle levering in een goed en stevig pakket

stephanie

Snelle levering en mooie kwaliteit producten

Judith Norde

Snelle correcte levering

snelle correcte levering

PcB

Leuke set gevonden van minion spullen. Extra betaald voor snelle levering, maar dat is niet gelukt. Daarna goede telefonische herstelactie.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Dit moet een vergissing zijn want wij werken niet met klanten accounts.
Onze klanten service helpt U graag verder.
Mail naar info@maakmijnkindblij.nl of bel...
Beste klant,
Dit moet een vergissing zijn want wij werken niet met klanten accounts.
Onze klanten service helpt U graag verder.
Mail naar info@maakmijnkindblij.nl of bel 0534308474.
Team Maakmijnkindblij.nl

Pam

Snelle levering, top!

D van der Wees

Meerdere keren wat besteld gaat altijd goed.

duidelijke site!

cindy