Maaike van der Sleen

Leuke spullen voor net iets minder dan bij gewone speelgoedwinkels.

Spullen zijn net iets anders dan bij reguliere bedrijven. Daarom ook leuker om te kopen

F vos

Super besteld en volgende dag in huis

super levering !!!

A. Koorn

Dit was de eerste keer, op de site was veel keus in het thema "frozen" waar ik naar opzoek was, geen grote order geplaatst, maar het was makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis.

voldoende waaruit ik kon kiezen.

Ann Garrez

Hele goede en vlotte service!

Voor de tweede maal besteld en weer voor 100% tevreden. Ik raad dan ook iedereen "Maak mijn kind blij" aan.

D.

Gewoon tevreden

de Gooijer.

Fantastische service!!

klacht beschadiging zeer snelle omgeruiling!

madeleine bremer

Ik zocht nog wat voor de kerst ,kon het nergens anders krijgen alleen bij jullie,dus was ik superblij,alleen was ik bang dat het niet voor de kerst zou aankomen want ik kocht het twee dagen voor de... Ik zocht nog wat voor de kerst ,kon het nergens anders krijgen alleen bij jullie,dus was ik superblij,alleen was ik bang dat het niet voor de kerst zou aankomen want ik kocht het twee dagen voor de kerst,en gelukkig had ik het de volgende dag

nee

bouwes

Ik heb wat besteld op de site. dit waren kerstkadootjes. nu bleek 1 kado toch niet goed te zijn. deze heb ik terug moeten sturen. en nu bleek dat ik als klant zelf de verzendkosten moet betalen.... Ik heb wat besteld op de site. dit waren kerstkadootjes. nu bleek 1 kado toch niet goed te zijn. deze heb ik terug moeten sturen. en nu bleek dat ik als klant zelf de verzendkosten moet betalen. terwijl ik ook al verzendkosten heb moeten betalen om het thuis te laten komen. ik kon dit op de website niet vinden en kwam er dus pas achter toen ik het al in huis had.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Het is wettelijk geregeld dat als een artikel niet goed is, defect of niet voldoet aan de product omschrijving de kosten van de retourzending voor de verkoper is.
Wilt U een...
Beste klant,
Wilt U een artikel om een andere reden retour sturen zijn de retourkosten voor de consument.

Stuurt U een complete bestelling terug ontvangt U het factuurbedrag (incl de kosten voor de heenzending) terug, stuurt U een deel van een bestelling terug ontvangt U alleen het aankoopbedrag.

Dit alles staat in onze algemene voorwaarden die zijn samengesteld door het Webshopkeurmerk in samenwerking met de consumentenbond ter bescherming van de consument.
Wij kunnen er niets aan doen dat U het verkeerde artikel heeft besteld.
Controleer altijd uw bestelling in de emailbevestiging.
Klantenservice Maakmijnkindblij

Arianne Sto Tomas

Geweldig! Mijn zoon is helemaal blij met zijn Mario uitdeelzakjes en uitnodiging. En de levering is ook snel. Ik ben zeek tevreden.

C.A Seine Molendijk

Goed. Snelle levering. Alles zag er mooi uit en het paste goed. Wij hebben een bikini, 2 kerstballen die licht geven, raamstikkers van Frozen gekocht, ons dochtertje vond het super leuk, en is er... Goed. Snelle levering. Alles zag er mooi uit en het paste goed. Wij hebben een bikini, 2 kerstballen die licht geven, raamstikkers van Frozen gekocht, ons dochtertje vond het super leuk, en is er heel erg blij mee.